Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10th January 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
Mellen is an unknown quantity at this point
Default 493: AC3 through S/PDIF fails when looping

Playing an AVI with an AC3 encoded sound stream through S/PDIF works fine the first time the avi-file is played. But when the avi ends and you press play again or the avi loops, raw digital output is sent through S/PDIF. I have to reopen the file and press play to get it to play the sound properly again.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 15th January 2003
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 20
Rep Power: 0
Darkvater is an unknown quantity at this point
Default

It's the same as watching a 2CD movie from a playlist. 1st one plays fine, the second one is just 48Khz Stereo not 5.1. I have to press settings (configuration), close it, and start again.

I hope this can be fixed really soon, or if not a fault of BsPlayer that someone has a solution, cause this really sucks! (otherwise great prog imho :) )
Reply With Quote
Reply

Tags
493, ac3, fails, looping, s or pdif

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20