Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Problem with playback (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/9015-problem-playback.html)

Dark13lade 15th September 2008 10:40 PM

Problem with playback
 
Hello
I have a problem when I try to play movies coded in x264 (MPEG-4) in the BSFreePlayer 231.974 ver.
When I try to open a video file BSplayer opens a black screen and doesnt play, I see in the bar with the clock and all that Haali filter and FFDaudio filter are working but not the FFDvideo. So I tried to reinstall the FFD filter but it didnt work and give the same thing.
The player works fine with movies that are not coded in x264 and another player I have can play the x264 movies.
Can you help me?

adicoto 16th September 2008 05:22 AM

You need to enable H264 support in FFDshow (I recall this function is disabled by default - I may be wrong, as I don't use ffdshow) or use another H264 decoder, such as CoreAVC. Probably BSPlayer try to use Nero or InterVideo H264 decoder and fails.

Dark13lade 16th September 2008 12:50 PM

Well, the FFD works when I try to play movies coded in H264 in another player like Media Player Classic, so I dont think that is the problem but ill try to look in the settings of FFD.
Someone has another idea what could be wrong?

Edit: By the way in the 230 BSFreePlayer ver everything worked, this problem only happend with the 231.974 ver. Do anyone know where can I download the 230 ver of BSFreePlayer?


All times are GMT +1. The time now is 08:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20