Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Audio but not video (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/9658-audio-but-not-video.html)

lom7 12th May 2009 06:40 AM

Audio but not video
 
I have just the audio but the screen is all black,i tried to download k lite codecs but nothing happen!

enginer45 18th May 2009 06:54 AM

Plays avi file as audio
 
I have BSplayer 2.4 installed. It plays avi files which contains AC3 sound as audio file only. Other files seems to be ok.

BSPeter 19th May 2009 09:42 PM

Can you upload a small sample (example file) and post a link?
:wink:
When you play such a file, what is shown under
(rightclick >) Options > Filters > Advanced ?
(you can also open the [+]-es by clicking on them)

jahonda 1st June 2009 03:29 PM

i have same problem, only audio and black screen. and i cant play any video with BSplayer, but all is ok when i play with media player.

BSPeter 1st June 2009 04:02 PM

Quote:

Originally Posted by jahonda (Beitrag 37521)
i have same problem,....

Same questions then.
Quote:

Originally Posted by jahonda (Beitrag 37521)
.... and i cant play any video with BSplayer

Different problem then. Nevertheless, same request: "When you play such a file, what is shown under (rightclick >) Options > Filters > Advanced". Suggest to run "codecmanager.exe" (you can find this inside BS.Player's installation folder; in versions 2.40 and earlier it was named "bspcodecdl.exe") and let BS.Player locally install the codecs/filters it misses.
:wink:
P.S.: Version of BS.Player and what is your OS?

jahonda 1st June 2009 05:15 PM

under (rightclick >) Options > Filters > Advanced: on left side is Default DirectSound Device, EQ, Mpeg4s Decoder DMO, MP3 Decoder DMO, AVI Splitter, Source.
and right side is empty until i click on anything on left side.

Version of BS.Player is 2.32, OS: Windows 7

EDIT: i forgot to add that everything requested in codecmanager.exe was already installed.

adicoto 2nd June 2009 06:02 AM

Open BSPlayer. Rightclick -> options -> Video and select there the "video rendering" TAB. There you can select either Internal renderer, overlay mixer or VMR7/9. Problem should be fixed.
And please update BSPlayer version, it runs better under Seven and you won't have this problem that was fixed meanwhile.

http://forum.bsplayer.com/bug-report...ndows-7-a.html

jahonda 3rd June 2009 12:43 AM

yes, almost anything i select fixes it. thank you alot! and i will update version :)


All times are GMT +1. The time now is 06:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20