Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   video plays just 1 sec (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/9721-video-plays-just-1-sec.html)

karaefe48 7th June 2009 06:05 PM

video plays just 1 sec
 
hi, i have a video which i uploaded to rapid (RapidShare: Easy Filehosting).
when i wanna play it, it just plays 1 sec.
i can play it by vlc but not with bsp
my bsp is 2.35.985 and i installed k-lite

Source
Location: E:\Program Files\K-Lite Codec Pack\Filters\Haali\
splitter.ax, Size: 536576 bytes, Version 1.9.42.1

FileDescription: Haali Media Splitter
FileVersion: 1.9.42.1
InternalName: 1.9.42.1
LegalCopyright: Copyright (C) 2004-2007 Mike Matsnev
LegalTradeMarks: Copyright (C) 2004-2007 Mike Matsnev
OriginalFilename: Copyright (C) 2004-2007 Mike Matsnev
ProductName: Haali Media Splitter
ProductVersion: 1.9.42.1
Comments: 1.9.42.1

adicoto 8th June 2009 06:13 AM

Tested the file, running OK, no problems. 1 minute 4 seconds, using Elecard MPEG decoder.
Does this happens just with this video file, or all video files you have do the same ?
Do we talk about the free or the pro version of BSPlayer ?

BSPeter 8th June 2009 12:25 PM

Ditto, playing fine here.
Elecard MPEG2 demultiplexer (AC3 Filter/Quartz MPEG Video decoder)
:wink:

karaefe48 9th June 2009 05:55 PM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 37606)
Tested the file, running OK, no problems. 1 minute 4 seconds, using Elecard MPEG decoder.
Does this happens just with this video file, or all video files you have do the same ?
Do we talk about the free or the pro version of BSPlayer ?

pro version. no problem with other vids. and i've installed some other players, they refused to play more than 1 sec, too. so it's not a problem of BSP :) i think it's codecs. i'm a real newbie and i don't know how to switch to Elecard MPEG. i installed K-Lite codec pack and now Haali Splitter appears. Can i change it with Elecard while playing mpeg?

adicoto 9th June 2009 06:36 PM

I don't use Haali media splitter but I am sure it works ok with Elecard codecs. To use elecard MPEG decoders you must install this package, you can find it on the internet, or you can browse this forum for a link.
VirtualDub does not detect errors on the file, so......don't have a clue what's wrong. Especially if other files play OK.

karaefe48 9th June 2009 08:46 PM

thanks for your help!
problem is haali (although it plays other mpegs, didn't played that i uploaded). it works fine with Elecar. no problem with the bspalyer :)


All times are GMT +1. The time now is 12:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20