Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 7th June 2009
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Rep Power: 0
karaefe48 is on a distinguished road
Default video plays just 1 sec

hi, i have a video which i uploaded to rapid (RapidShare: Easy Filehosting).
when i wanna play it, it just plays 1 sec.
i can play it by vlc but not with bsp
my bsp is 2.35.985 and i installed k-lite

Source
Location: E:\Program Files\K-Lite Codec Pack\Filters\Haali\
splitter.ax, Size: 536576 bytes, Version 1.9.42.1

FileDescription: Haali Media Splitter
FileVersion: 1.9.42.1
InternalName: 1.9.42.1
LegalCopyright: Copyright (C) 2004-2007 Mike Matsnev
LegalTradeMarks: Copyright (C) 2004-2007 Mike Matsnev
OriginalFilename: Copyright (C) 2004-2007 Mike Matsnev
ProductName: Haali Media Splitter
ProductVersion: 1.9.42.1
Comments: 1.9.42.1
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 8th June 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 50
Posts: 5,127
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

Tested the file, running OK, no problems. 1 minute 4 seconds, using Elecard MPEG decoder.
Does this happens just with this video file, or all video files you have do the same ?
Do we talk about the free or the pro version of BSPlayer ?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 8th June 2009
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 26
BSPeter is on a distinguished road
Default

Ditto, playing fine here.
Elecard MPEG2 demultiplexer (AC3 Filter/Quartz MPEG Video decoder)
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 9th June 2009
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Rep Power: 0
karaefe48 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
Tested the file, running OK, no problems. 1 minute 4 seconds, using Elecard MPEG decoder.
Does this happens just with this video file, or all video files you have do the same ?
Do we talk about the free or the pro version of BSPlayer ?
pro version. no problem with other vids. and i've installed some other players, they refused to play more than 1 sec, too. so it's not a problem of BSP :) i think it's codecs. i'm a real newbie and i don't know how to switch to Elecard MPEG. i installed K-Lite codec pack and now Haali Splitter appears. Can i change it with Elecard while playing mpeg?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 9th June 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 50
Posts: 5,127
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

I don't use Haali media splitter but I am sure it works ok with Elecard codecs. To use elecard MPEG decoders you must install this package, you can find it on the internet, or you can browse this forum for a link.
VirtualDub does not detect errors on the file, so......don't have a clue what's wrong. Especially if other files play OK.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 9th June 2009
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Rep Power: 0
karaefe48 is on a distinguished road
Default

thanks for your help!
problem is haali (although it plays other mpegs, didn't played that i uploaded). it works fine with Elecar. no problem with the bspalyer :)
Reply With Quote
Reply

Tags
plays, sec, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rendering Problem Ringola General Talk And Support 10 10th May 2008 04:33 PM
Bs.Player Crash When Mpegsplitter.ax zeev General Talk And Support 19 23rd August 2007 09:32 AM
Video plays scrambled cjones Bug Reports And Codecs 1 2nd November 2006 07:43 AM
Can't play 640x480 wmv NTuser General Talk And Support 12 23rd August 2005 01:49 AM
Bsplayer plays avi video file, but no sound! plz help DeadlyTiga Bug Reports And Codecs 1 28th February 2005 03:58 PM


All times are GMT +1. The time now is 08:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19