Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 16th August 2010
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Rep Power: 0
portezbie is an unknown quantity at this point
Default Windows 7 Issues - rendering split

So ever since I upgraded to windows 7 bsplayer has been giving me some issues. First it did this thing where it started to lag or stutter during playback and I discovered that bsplayer had some issues with aero so I just switched to a non-aero win7 theme.

Another problem I've noticed though is that there seems to be something wrong with the rendering maybe? I'm not sure exactly how to describe it but every now and then it appears as if the video has not rendered properly and there is a split horizontally across the screen. It's kind of hard to describe.

Does anyone know what I'm talking about and if so how to fix it?

Thanks!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 16th August 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,159
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Some details about your harware will be good (CPU, memory, video card, drivers for videocard up to date)
I am also using windws 7 and EVR is working well as rendering methode, but some filters won't be used as under XP. I personally use internal renderer (default) as rendering methode and it disables AERO while watching a movie and have no problems with it.
When playing such a file (with the described issues) which filters are used ? (open the file -> rightclick -> options -> filters)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 16th August 2010
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Rep Power: 0
portezbie is an unknown quantity at this point
Default

I'm using evr. I tried switching to the default, but it said aero was still enabled, which is odd, bc I am using the classic them not an aero theme. I will try using that option that makes it disable aero when bsplayer is running though.

I am running a Dell with windows 7 premium 64 bit AMD X6 2.8ghz processor, 4 gb of ram and an ATi 5450 video card.

Thanks for all your help.

Last edited by portezbie; 16th August 2010 at 07:46 AM.
Reply With Quote
Reply

Tags
issues, rendering, split, windows

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bugs/cosmetical issues re GUI/translation of BS.Player versions 252/253/254 BSPeter Bug Reports And Codecs 19 2nd August 2010 08:15 PM
Bugs/cosmetical issues re GUI/translation of BS.Player (still valid for 2.52.1031) BSPeter Bug Reports And Codecs 21 27th March 2010 02:05 PM
Can BSPlayer show Windows Master volume in OSD or otherwise? XxDeadlyxX General Talk And Support 1 4th May 2009 02:13 PM
[SOLVED] A multitude of issues: [resolved] Gyn Answered And Solved Questions 4 8th August 2008 07:05 PM
crashes playing ogm or mkv files aok General Talk And Support 38 28th February 2006 09:58 PM


All times are GMT +1. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20