Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 5th March 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 7
Rep Power: 0
valnar is an unknown quantity at this point
Default Subtitle issues

On one of my PC's, I am having problems getting BSplayer to play subtitles correctly on a Divx/AVI.

If I have the .sub & .idx in the the same folder as the AVI, it works if I select the AVI to play. I can turn subtitles on and off with the "S" button. I have no chapters.

If I define the subtitles and chapters in a BSI file, it doesn't work on *this* PC. Chapters work, subs don't.

On a different PC, the subtitles work fine. However, whenever viewing subtitles as defined by a BSI file, the "S" key no longer can toggle them off.

Vobsub is loaded on both PC's.

'Very erractic behavior. Anyone seen this behavior before?
-Robert
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 13th March 2003
scotty81's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Brest, France
Posts: 125
Rep Power: 0
scotty81 is an unknown quantity at this point
Default about your subtitle issue

I checked out and you're right , with a .bsi file you can't turn the subtitles off! I had many problems at first with the subtitles but it came back good after a week or two.
maybe you should change your subtitle format. I use subrip ( .srt) and it's really working well.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 13th March 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 7
Rep Power: 0
valnar is an unknown quantity at this point
Default

OK, I can finally get vobsubs to work, and be able to turn them off if I leave the subtitles in the root with the AVI. I can't reference them in a subdirectory (no pun intended).

Still strange...
Robert
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 17th March 2003
xlv600's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: France
Posts: 218
Rep Power: 0
xlv600 is an unknown quantity at this point
Default

R U sure that the [S] shortcut is only assigned once ?
BSplayer do not send a warning when you attempt to assign several times the same shortcut, and there is no easy way to check the overall key assignments.
Reply With Quote
Reply

Tags
issues, subtitle

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20