Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 7th July 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
cpuuk is an unknown quantity at this point
Default I can play wav encoded avi, but not mp3 encoded avi

I can play wav encoded avi, but not mp3 encoded avi. As I still have the original mp3 audio file, I can play it back using BSP OK, I just can't play it back after it is encoded into the avi.

The avi will play back OK through DiVX Player. Interestingly WMP6.4 will also NOT playback the mp3 encoded avi.

Any suggestions ?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12th July 2002
xlv600's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: France
Posts: 218
Rep Power: 0
xlv600 is an unknown quantity at this point
Default

Looks strange for me, some suggestions for debugging:
- If you look at the properties in the context menu of your movie in BSPlayer, can you see: MPEG Layer-3 Decoder?
- Download the v0.85.488 debug version and look a c:\BSplayer.log after playing both movies with it? Don't forget to restore standard version, or your log will grow endless.
- Maybe, it's due to a funny way to mux your movie streams. I can't imagine what error can lead to this result. You should maybe try on an other PC.
Reply With Quote
Reply

Tags
avi, encoded, mp3, play, wav

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20