Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 17th September 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Rep Power: 0
pringao is an unknown quantity at this point
Default Problem runnig bsplayer burnning in DVD

I maked a dvd with avi films and the bsplayer.exe is into the dvd too. The idea is when you load the dvd the film start runnig.
I make it with ".bat" file that start bsplayer with a ini.

I try in diferents PC's, and have the next problem...

-The system open two Bsplayer, after close one of them, and finally start the film. In one PC this is faster but in other one take a long time, and in other one never start the film (black screen).
Not is a problem with codecs, because if you start the film with a bsplayer instaled into the HD all is OK.

Maybe bsplayer have problems writing the "bsplayer.xml" file???

Pd: I'm sorry for my seriously bad english... :(
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 18th September 2005
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 23
Tizio will become famous soon enough
Default

Can you post the BAT commands you used?
Maybe try using this great utility to make your autorunning CDs/DVDs: DragonFighter's HWmaker
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 18th September 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Rep Power: 0
pringao is an unknown quantity at this point
Default

Bat file
------------------------
@echo off
cd..
cd bsplayer
@start bsplayer.exe ../ini/01.ini
------------------------


Ini file
------------------------
[Main]
Version=1.22
NumberCDs=1
CD=1

[Movie]
Title=Perdidos 1x1
Directory=..\..\capitulos
FName=1x1 - En cualquier caso (HDTV).avi

[Subtitles]
Directory=..\..\capitulos
Sub1=1x1 - En cualquier caso.srt
Sub2=1x1 - En cualquier caso.spa.srt
Sub3=1x1 - En cualquier caso.eng.srt
DefaultSub=0

[Options]
FullScreen=1
ExitAtEnd=1
Lang=Spanish
Skin=Base
Audio=1
RunHD=0
----------------------


-If you make this with HWMaker the problem is the same.....

-The problem not happen if you start the avi without ini, but then can't load del subtitles.
Reply With Quote
Reply

Tags
burnning, dvd, runnig

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 11:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20