Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 20th February 2009
wolfmandim's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Athens, Greece
Age: 61
Posts: 56
Rep Power: 0
wolfmandim is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
As long as there is WMP 11 (if I recall correctly) and it's setup to be associated with some extensions, windows will automatically reasign them to wmp if you use thumbnail view.
Is there anything I can do about that. I am not using WMP11 at all. Should I alter all the WMP11 associations to bsplayer pro? Surely, I am not the only one using Vista.. how come others don't have similar problems?
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 20th February 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,134
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

Because generally, they disable UAC just after install.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 21st February 2009
wolfmandim's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Athens, Greece
Age: 61
Posts: 56
Rep Power: 0
wolfmandim is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
Because generally, they disable UAC just after install.
Please explain. Is there something I should have done before?
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 21st February 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,134
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

In control panel -> user accounts, you must disable User Account Control, that doesn't allow you to install / use some programs.
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 22nd February 2009
wolfmandim's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Athens, Greece
Age: 61
Posts: 56
Rep Power: 0
wolfmandim is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
In control panel -> user accounts, you must disable User Account Control, that doesn't allow you to install / use some programs.
My good friend, as I mentioned before I have already disabled UAC. I never liked the way UAC operates and disabled it a long time ago..
Anyway, for the sake of conversation I have associated, through Control Panel>Default Programs, every relevant file to BSplayer pro. No change....
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old 22nd February 2009
wolfmandim's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Athens, Greece
Age: 61
Posts: 56
Rep Power: 0
wolfmandim is an unknown quantity at this point
Default

I am using OJOsoft total video converter to convert my .MOV files. I have tried the "HD Video 1080p: MPEG2, 5000 kbps, 29:97 fps, Audio: 256 kbps" profile and converted the file successfully. However, I cannot play it at my home computer. What codec do I have to install to make it play?

CPU: E6700 Intel
Graphics card: ATI 4870
RAM: 4 GB
O/S: Vista Ultimate SP1
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 22nd February 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,134
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

SOrry, i've missed the post where you told that UAC was disabled.
I am currently runing Seven and can't reproduce this bug, but I can add something to it. I can make any file asociation, but MMS protocol remain unchecked. Same behaviour you have with file extensions.
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 22nd February 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,134
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

You will probably get the same answer in here too. Can you provide a sample file to test ? Do a small video file 2-3 sec and upload it using rapidshare, sendspace, any transfer site you like, but do it.
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 22nd February 2009
wolfmandim's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Athens, Greece
Age: 61
Posts: 56
Rep Power: 0
wolfmandim is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
SOrry, i've missed the post where you told that UAC was disabled.
I am currently runing Seven and can't reproduce this bug, but I can add something to it. I can make any file asociation, but MMS protocol remain unchecked. Same behaviour you have with file extensions.
Meaning? Should I uncheck them as well?

PS. I can't say if this is a bug or not. However, I encourage some other Vista users to give us their point of views. Like I said, why is this happening on Vista and not on XP?
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 22nd February 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,134
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

Nope.
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 22nd February 2009
wolfmandim's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Athens, Greece
Age: 61
Posts: 56
Rep Power: 0
wolfmandim is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
Nope.
You are fast!
Please read my PS.
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 22nd February 2009
wolfmandim's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Athens, Greece
Age: 61
Posts: 56
Rep Power: 0
wolfmandim is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
You will probably get the same answer in here too. Can you provide a sample file to test ? Do a small video file 2-3 sec and upload it using rapidshare, sendspace, any transfer site you like, but do it.
I did mention somewhere before that my rapishare use knowledge is very small. Can you provide some guidelines on how to upload the file? I have a premium account with rapidshare, anyway. So far I was only downloading files from them.
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old 22nd February 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,134
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by wolfmandim View Post
Meaning? Should I uncheck them as well?

PS. I can't say if this is a bug or not. However, I encourage some other Vista users to give us their point of views. Like I said, why is this happening on Vista and not on XP?

Because of the security policies Microsoft put into Vista. I see that post-Vista operating systems are a little more permisive into that matter, but still. I hope the "soon to be released" SP2 for Vista to really make things better. Seven it's based on Vista and, IMHO, it beats up XP, so they probably (I hope) learned from that and create a realy good SP
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old 22nd February 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,134
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

Go to rapidshare webpage. On the main page you will see a browse button. Go to the file you want to upload and upload it. A link will be provided to you. Post it here.
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old 23rd February 2009
wolfmandim's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Athens, Greece
Age: 61
Posts: 56
Rep Power: 0
wolfmandim is an unknown quantity at this point
Default

It looks like that converting a .mov video to HD Video 1080p works OK in my computer now. I am happy with that, given the fact that the new file is considerably smaller than the original one and the video quality is high...
Thanks for the advise so far!
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old 23rd February 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,134
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

And we lost the oportunity to fix a
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, panasonic, quicktime, tz5, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19