View Single Post
  #2 (permalink)  
Old 6th August 2004
BSPeter's Avatar
BSPeter BSPeter is offline
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 29
BSPeter is on a distinguished road
Default

Previous posts on this here
I am encountering a similar experience now.
It doesn't matter which skin I'm using.
Once started up (and BSPlayer closed down (but not Windows!)); next time you start BSPlayer by doubleclicking on an (associated) .avi-file or by (a link to) the skin in stead of by its executable, there is no such delay.
After a Windows-closedown and fresh startup, the first time BSPlayer is executed (in either way) there is a delay again.
I (re)tried with build 809, but with same result!
I did not actively install any new programs lately.
Could perhaps also be related to (automated) updates of Windows or Norton Firewall/AntiVirus??
Or course Norton is updating quite frequently. I know there has/have also been Windows update(s) recently, so I wonder?
Maybe there is a common denominator.
I'm running WinMe and Norton2003 Firewall/Antivirus (and surely have sufficient memory (1024 MB) and graphics- and CPU-power (Athlon XP 2800+) etc).
Mark Blue and paraver and disptr (and others with similar experience) what are your data?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20