Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Answered And Solved Questions

Answered And Solved Questions A good place to check before you post your question. All answered / solved posts are archived here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11th February 2010
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Rep Power: 0
Maxinjo is on a distinguished road
Default [SOLVED] Everlasting problem with ffdshow (no sound in side/back speakers)

A got through every bit of this forum trying to find solution but no success..
Now I have Windows 7.
When I had XP, sound/voices will always be on ALL speakers (under "mixer" in ffdshow always is selected 5 channels).
Now in Win 7, every movie I play, voice/sound is always on front 3 speakers, on back/side speakers, sound/voice is so so so quiet that is like no sound at all..
Under codecs in ffdshow I tryed to disable ac3(not to use liba52 or libavcodes) but then I got no sound at all.
Same thing happens when I install AC3filter, no mather what setting I chose in output (3/2/1+SW) sound/voice is the same..

I remember when I had Xp, when I change output speaker configuration, from 2,0 stereo to 5,1, I imidiatly got sound/voice to all speakers) I dont know where is THE problem...

And yes, under win 7 speaker configuration, it is selected 5,1 and when I test it, I have sound on every speaker...

HELP ME!!!
Attached Images
File Type: jpg Noname.jpg (64.4 KB, 8 views)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 16th February 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,127
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

I don't have 5.1 to test. Could you go to "custom matrix" and replace any +value with +1 and any - value with -1 ?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2nd March 2010
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Rep Power: 0
Maxinjo is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
I don't have 5.1 to test. Could you go to "custom matrix" and replace any +value with +1 and any - value with -1 ?
Thank you very much m8! First I changed some values (that was positioned diagonaly) with -1 but nothing then I changed all values 0 with -1 in every box and now works, now I have voice in every speaker!


Thank you very much!!!
Attached Images
File Type: jpg Noname.jpg (69.5 KB, 8 views)
Reply With Quote
Reply

Tags
everlasting, ffdshow, side or back, sound, speakers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Sound Problem Atsomething General Talk And Support 10 15th September 2006 01:26 PM
crashes playing ogm or mkv files aok General Talk And Support 38 28th February 2006 09:58 PM
I have a sound problem with BS player. Only video, no sound. jay911 General Talk And Support 8 21st October 2005 07:36 PM
sound in mono, how can i put on the 2 speakers ???? filou General Talk And Support 3 5th January 2005 07:20 PM
SOUND PROBLEM FIXED!!! movieman200x Bug Reports And Codecs 6 20th June 2004 03:58 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19