Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   [SOLVED (not a bug)] Play another movie bug (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/12388-solved-not-bug-play-another-movie-bug.html)

black_ps 5th October 2011 11:57 PM

[SOLVED (not a bug)] Play another movie bug
 
Let's say i play a movie,and i let bsplayer open and i go to the folder with movies and try to play movie.avi while bsplayer is running,it will not work,click movie.avi nothing happens but if i drag the movie to bsplayer it will work,this is a bug,if i try to start movie.avi the movie must start and close the actual one from bsplayer, i think this is a old bug.:bug:

BSPeter 6th October 2011 01:38 AM

"Enqueue as default action" isn't selected?
(under Preferences > General > File types)
:wink:

black_ps 6th October 2011 02:02 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BSPeter (Beitrag 46306)
"Enqueue as default action" isn't selected?
(under Preferences > General > File types)
:wink:

I think you got it wrong,the movies is associeted with bsplayer ,this is a bug,it's starting with bsplayer if i close the running movie that is in bsplayer,but if i drag the movie in bsplayer it's working,this is a old bug here it's exactly what i want to say:
1). I have a movie started in bsplayer , let's say The Queen.avi
2). I try to start movie Ice Queen , nothing happens
3). I drag Ice Queen in bsplayer , The Queen.avi movie closes and starts Ice Queen,but nothing happens if i try to start Ice Queen by clicking on it while The Queen.avi is playing. Do you got it now?
I remember this is a old bug,it's the same bug while Playing The Queen.avi if you go to the movie folder and click again on it ( same movie ) nothing happens,the same if you try to start another movie if a movie already running in bsplayer.
Running Windows 7 Professional X64,Ati mobile HD 5650 video card, 4 GB DDR3.
This bug is years old,what a respect.
http://forum.bsplayer.com/bug-report...ow-2-41-a.html again in 2.58 1058 Pro
With default settings is working with my settings is not working,it has to do with a setting , i don't what witch one.

adicoto 6th October 2011 05:30 AM

Can't confirm this.
Open A movie. While running, double click on B movie. B movie starts playing. Double click again on B movie, starts playing.

On the other hand, if "enqeue" (actiune implicita de adaugare n lista) it's enabled, movie won't start. It's logical, as the file is enqeued and will play ONLY when first file finish playing (or by pressing NEXT button). Check this option, as BSPeter sugested ;)

black_ps 6th October 2011 10:25 AM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 46309)
Can't confirm this.
Open A movie. While running, double click on B movie. B movie starts playing. Double click again on B movie, starts playing.

On the other hand, if "enqeue" (actiune implicita de adaugare n lista) it's enabled, movie won't start. It's logical, as the file is enqeued and will play ONLY when first file finish playing (or by pressing NEXT button). Check this option, as BSPeter sugested ;)

"Enqueue as default action" is selected,did you try with my settings?

BSPeter 6th October 2011 11:14 AM

Quote:

Originally Posted by black_ps (Beitrag 46312)
"Enqueue as default action" is selected...

By this option you instruct BS.Player to enqueue instead of (immediate) playing. If immediate playing of the new file is what you want, you should deselect this option. Did you already try what happens if you uncheck this box?
:wink:

black_ps 6th October 2011 11:30 AM

Quote:

Originally Posted by BSPeter (Beitrag 46313)
By this option you instruct BS.Player to enqueue instead of (immediate) playing. If immediate playing of the new file is what you want, you should deselect this option. Did you already try what happens if you uncheck this box?
:wink:

Yes with this option unselected it's working.

BSPeter 6th October 2011 11:32 AM

So, I think your problem is solved now?
:wink:

black_ps 6th October 2011 11:35 AM

Quote:

Originally Posted by BSPeter (Beitrag 46315)
So, I think your problem is solved now?
:wink:

Yes thanks.

BSPeter 6th October 2011 11:16 PM

You're http://www.heelveelsmileys.nl/smileys/welcome93.gifGlad I was able to help solve this misunderstanding.
:wink:


All times are GMT +1. The time now is 09:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20