Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 14th March 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
jorisdevrede is an unknown quantity at this point
Default no subtitles with Xvid

When I'm playing an Xvid movie, the subtitles won't show. Not on my monitor, nor on the TV.

I don't have any problems with other movies. It's just Xvid.

Does anybody know how to correct this? Or is it some sort of bug?

Greetz,
J.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23rd March 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
sephiroth is an unknown quantity at this point
Default

i have almost the same problem with xvid :) i see my subs but i can't see the movie
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 23rd March 2003
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jan 2003
Location: Greece
Posts: 48
Rep Power: 0
Sonickydon is an unknown quantity at this point
Default

i think you should both check out the overlay mode in bsp's settings
Reply With Quote
Reply

Tags
subtitles, xvid

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 01:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20