Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 8th August 2003
Pat Pat is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
Pat is an unknown quantity at this point
Default BSPlayer doesn't start on Win98SE

This problem was already mentioned in the forum, but no suggestion worked on my computer.
When I start BSPlayer, nothing happens on the screen.
But a "bplay" process appears in the "Ctrl-Alt-Del" window, and the CPU works at 100%.
I tried DirectX8.1 and DirectX9.0b, unsuccessful
The Last BSplayer Version that worked, was 84-483.

Nevertheless, it works fine on my computer at work with win2000.

My configuration
-Win98SE french, DirectX9.0b
-Celeron 400

Anybody can help? thanks
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 13th August 2003
Pat Pat is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
Pat is an unknown quantity at this point
Default

Can really no-one help me?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 17th August 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Location: Hamilton
Posts: 7
Rep Power: 0
advance2life is an unknown quantity at this point
Default I have the same problem

I have the same problem, when I start nothing happens, although earlier versions worked fine, but not this one...if i downgrade i don't think it will work either, in the procecor window I can see it sitting there but can't see the gally gui, I tried to see if it starts on minimized or something, na it starts on normal.

what the heck...what is the problem...it worked fine before....but not now...I love this player...shame.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 17th August 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Location: Hamilton
Posts: 7
Rep Power: 0
advance2life is an unknown quantity at this point
Default ok..I know what is the problem now..yahoo I fixed it.

well..first of I reinstalled win98 se again on my HD and the first thing I intalled after that is the bsplayer, still didn't work, that eliminates all the option that there is a codec or another program intefering with it.
now i don't know why it happend like that in the first place, but at least I know the seluion now on how to fix it. any way it worked for me.

first of all you need to grab a magic partetion 7 or above I used versoin 7
I repartioned the HD then changed the cluster size from 4 to 16
then set it to active then format it with fat or fat32 I used fat 32.

then I istalled win98 SE then wala wored..I think the reson is that in the past I just formated my HD from Dos like this: format c:/u/s which is not very good format, that will leave some info although you can see it empty. so when you change the cluster size when you partion the HD then ohh very important the you need to format it with a high secure ereasing format and magic partition 7 will give ya that optin when you partion the HD. any way when you change the cluster size that will force the program to be installed on different cluster then the originall one. so here ya go...try that and if ya stuck somewhere make sure you read all the info about everything first.

i really would like to know what this program just suddenly disappeared from the screen in the first place...but hey programs are peace of code and anything could happen in the Computer world.

Good LUCK and forgive my mistakes of speeling.
Reply With Quote
Reply

Tags
start, win98se

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20