Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 25th July 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 6
Rep Power: 0
hispanico is an unknown quantity at this point
Default Overlay Failed...... ??

On some AVI file when i search to open the file, appear for 3/4 seconds a warning message "OVERLAY FAILED"....

After deseaapared...and the video play without problem....in which way i can solve ?

tHANK
Paulo
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 25th July 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
ante is an unknown quantity at this point
Default

On my system it is slow as hell after I got overlay failed but you can try to disable the "web view" in folders, it works for me anyway

//Ante :twisted:
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 30th July 2002
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 65
Rep Power: 0
Matimott is an unknown quantity at this point
Default

Doesn't your video have some strange resolution. What is your graphic card ? I think I know that certain graphics card doesn't want to create overlay surface if it isn't a multiple of 16 or 32...

Matimott
Reply With Quote
Reply

Tags
failed, overlay

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20