Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 16th November 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
zerold is an unknown quantity at this point
Default bsplayer won't load ANYTHING

well I just downloaded the zip file and extracted it and tried to load a file...then it took ALL movie associations (which I hate) and now it won't load any movie file at all...and some movie files it will load them as audio if anything...no image at all but it still plays, it just shows a black empty screen...I tried looking all over the forums and even on other forums and google search and everything but it seems that I am the only person having this problem....the movies work in wmp 6/7 and divx player and real player (some movies won't) and quick time...etc etc etc...but NOW bsplayer won't play (show me any visual) on any movie I try to load...can anyone tell me whats wrong or how to fix it this because this is very frustrating...and I noticed I exprienced this same problem on my brother's computer and his is new...I have all the codecs and everything installed...
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27th November 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
Menekali is an unknown quantity at this point
Default Re: bsplayer won't load ANYTHING

Quote:
Originally Posted by zerold
well I just downloaded the zip file and extracted it and tried to load a file...then it took ALL movie associations (which I hate) and now it won't load any movie file at all...and some movie files it will load them as audio if anything...no image at all but it still plays, it just shows a black empty screen...I tried looking all over the forums and even on other forums and google search and everything but it seems that I am the only person having this problem....the movies work in wmp 6/7 and divx player and real player (some movies won't) and quick time...etc etc etc...but NOW bsplayer won't play (show me any visual) on any movie I try to load...can anyone tell me whats wrong or how to fix it this because this is very frustrating...and I noticed I exprienced this same problem on my brother's computer and his is new...I have all the codecs and everything installed...
Ah i have this exact problem. I have like 2, 3 even 4 gig movies from torrent downloads, that just ill now play. IT shows a blank screen but sound. Whats up? No version of bsplayer so far will work, and its pretty much with any movie i try to load. Everything is up to date on my system so i dont kno wtf is up.. anyone else have this problem and get it resolved?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 27th November 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
Karl is an unknown quantity at this point
Default My BS-Player crashes

Dear Experts,

I have also downloaded the last Version of BS. When starting a MPEG 1 file the player crashes, after 2 seconds having shown a dark screen before. No ERROR-Message is coming up.

I'm using XP professional.

Is this a Codec problem ? I suppose not, because Windows Media Player 9.0 is working fine for the same file, also DivX.


Any help is highly appreciated.

Best regards, Karl
Reply With Quote
Reply

Tags
load

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 11:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20