Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 17th April 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Location: Ireland
Posts: 3
Rep Power: 0
Aifric is an unknown quantity at this point
Default My screen captures are blank!!

Whenever I try and capture a frame it just turns out all black! Is there anyway to fix this??
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 17th April 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,163
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Do we talk about the built-in function of BSPlayer or the regulary PrintScreen ? In the first case, try to change in options, general tab the setting about "convert software to" YV12 format and select the other option.
In the second case you can't do nothing, except to use the first case.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 17th April 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Location: Ireland
Posts: 3
Rep Power: 0
Aifric is an unknown quantity at this point
Default

Yeah, i was just using the capture frame option in the bsplayer. I'm not so sure what the YV12 format is but i'll try what your saying, thank you!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 18th April 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
skunkah is an unknown quantity at this point
Default

I'm having exactly the same problem (and was about to post it here), it all started with my dual monitor configuration .. so that is the problem! I tried every solution listed on this forum .. but none worked for me :(
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 18th April 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Location: Ireland
Posts: 3
Rep Power: 0
Aifric is an unknown quantity at this point
Default

Well, it's working for me now but all I did was switch the formats and then switch it back again! I don't know what was wrong with it
Reply With Quote
Reply

Tags
blank, captures, screen

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20