Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12th October 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2002
Location: UK
Posts: 4
Rep Power: 0
pacifist is an unknown quantity at this point
Default Very bad sound

Running Win2k and BSPlayer 0.85.488

The soundtrack on anything with an MPEG soundtrack (That's MP2 or MP3) sounds TERRIBLE, like it's a 32kbps MP3...if I extract the audio track and play it in Winamp it sounds like it should....

I think it's a codec issue, since it also sounds bad in Windows Media Player 6, but doesn't affect AC3 files (Whether using SP/DIF or not)

I've installed the latest Nimo codec pack but it hasn't made any difference. I don't THINK I'm using the trial version of the Fraunhoffer codec (Which I'm led to believe limits output to 48kbps) as when using Virtualdub I have access to the full range of bitrates...
Reply With Quote
Reply

Tags
bad, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 04:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20