Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 3rd September 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
ProDigit is an unknown quantity at this point
Default I have no sound :-(

hello,

I've got no sound.
It probably isn't a bs-player error, but it all happened with installing WINXP SP2

Most of my sound seems to work, only WMP, and bsplayer don't even notice there to be no sound.

I removed the MP3 audio decoder .DLL file, in Windows/system; and WMP found out there to be no codec, so it requested to reinstall the codec.

I did, but still, no sound.

I tried some codec-packs, I tried some players (DIVX-playa works fine with the sound, though the problem is, that it doesnt play all formats(MKV, XVID, etc.)

what do I do now?
It's not a hardware issue, because I can hear sound, when I'm testing my speakerconfig; midi, mic, and CD.
Also, my DVD player gives sound..

What should I trie next? :?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 3rd September 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,149
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Maybe an AC3 decoder ?
And to change in options->preferences->audio your default output device to DIrectSound for example.
Reply With Quote
Reply

Tags
sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 12:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20