Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 8th November 2005
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
Rep Power: 0
concept is an unknown quantity at this point
Default SUBTITLES display bug

I'm using a mkv file with encoded subtitles

bs player doesn't display subtitle correctly whenever there is a font change while another media player does:


ON MEDIA PLAYER CLASSIC




ON BS PLAYER
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23rd December 2005
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 11
Rep Power: 0
concept is an unknown quantity at this point
Default

I thought a subtitle bug would get the author attention
It seems I was wrong :-|
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 23rd December 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Location: Moscow, Russia
Posts: 9
Rep Power: 0
Lenchik is an unknown quantity at this point
Default

At least you see some subs in MKV (see http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=7476 - more bugs in mkv subs and bsp)

Can you share your options file (bsplayer*.xml) - maybe someone will see any subtitles.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 23rd December 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Location: Moscow, Russia
Posts: 9
Rep Power: 0
Lenchik is an unknown quantity at this point
Default

Time to sleep, but i have done little testing. Unfortunately not on concept's problem. But this topic is in bug reports and dedicated to subtitles in mkv...
Win98
matroskasplitter by gabest 20050321
BSP deleted and then each version is extracted in clean folder from zip
Ghost_in_the_Shell_SAC_02.DVD(XviD.AC3_5.1)[KAA][CD24ADD8].mkv
RahXephon - 21.mkv

800 - vsfilter loaded 2.36 2.37 no subs (even not detected by VSFilter)
803 - vsfilter loaded 2.37 subs working (by VSFilter), bsplayer crashed on RahXephon subs
805 - vsfilters loaded, 2.36+ subs working (by VSFilter) Gits, RahX subs and 2.37 bsplayer crashed,RahX subs and 2.36 if not crashing bsplayer seems to determine subs but show with little font and hor black line.
807 - vsfilters loaded, 2.36+ subs working (by VSFilter) Gits, RahX subs and 2.37 bsplayer crashed subs not detected, RahX 2.36 subs detected only by bsp but not shown
further testing on VSfilter 2.36
808 - vsfilter loaded, Gits subs working (by VSFilter), RahX subs detected only by bsp but shown with big black background and small font, increasing font increases big black BG.
811 - vsfilter loaded, Gits subs working (by VSFilter, bsplayer doesn't detect as in all previous), RahX subs detected only by bsp but shown with big black background, some part of BG closes text, if i turn "draw subs on ovelay" on then subs of normal size at the top of movie window and transparent (how to move down? and make them not to show only couple of words in line?), seeking RahXephon makes BSP crash
812 -
814 -
817 - vsfilter loaded, Gits subs working (by VSFilter, bsplayer doesn't detect), RahX subs detected only by bsp but shown with big black background, some part of BG closes text, if i turn "draw subs on ovelay" on then subs of normal size at the top of movie window and transparent (how to move down? and make them not to show only couple of words in line?)
820 - vsfilter loaded, Gits subs working (by VSFilter, bsplayer doesn't detect), RahX subs detected only by bsp but shown with big black background, some part of BG closes text, if i turn "draw subs on ovelay" on then subs of normal size at the top of movie window and transparent, seeking RahXephon makes subs (with "draw subs on ovelay" on) not to show sometimes especially when you are seeking back
823 - vsfilter loaded, Gits subs working (by VSFilter, bsplayer doesn't detect),RahX subs detected only by bsp but shown with big black background, some part of BG closes text, if i turn "draw subs on ovelay" on then subs of normal size at the top of movie window and transparent
825 - vsfilter loaded, Gits subs working (by VSFilter, bsplayer doesn't detect),RahX subs detected only by bsp but shown with big black background, some part of BG closes text, if i turn "draw subs on ovelay" on then subs of normal size at the top of movie window and transparent
826 - Gits subs not working (vsfilter not loaded (at least to tray) but shown in filter chain), RahX same problems like 823 but vsfilter not loaded too.

It also seems that checking "advanced graph building" and/or "allow intermediate filters" make sense - they crashed bsp 825 with mkv and after that RahX in ActiveMovie window worked good with VSFilter
Some time ago these option helped me with bsp and vsfilter - now seems to crash...
Reply With Quote
Reply

Tags
display, subtitles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19