Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 24th December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
tiekenei is an unknown quantity at this point
Default No sound at all

Hi
With most movies there's no problem at all, but with some of them I don't get any sound. It has something to do with the volume, because the volume is always on -0.01%. The weird thing is that there's absolutely no problem on my other computer.
Can anybody help me with this?
Thanks
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 25th December 2002
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 60
Rep Power: 0
Deadmeat is an unknown quantity at this point
Default

Use Gspot ( http://codecs.orcon.net.nz/gspot20.rar ) to test the file and make sure you have the right audio codec installed. Its possible that you havent got something like the WMA codec installed, this would account for your lack of sound and bsplayer displaying the volume at that level.
Reply With Quote
Reply

Tags
sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 02:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20