Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 17th January 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 4
Rep Power: 0
midnightrambler is an unknown quantity at this point
Default doubleclicking file will NOT result in play

ok, doesn't matter if i have bsplayer open or not:

bsplayer will (be opened and) NOT play the file i doubleclick.

the previos version 0.85 (build number unknown) worked fine 4 me

only if i drag a file to the bsplayer controls or on the program icon, it will play.

what the ...?

ps. bsplayer 0.86, build 493, xp with sp1
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 17th January 2003
xlv600's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: France
Posts: 218
Rep Power: 0
xlv600 is an unknown quantity at this point
Default

Try to restore movie file association.
- Open BSPlayer
- Right-click the main window, select Options\Preferences or press [Ctrl+P]
- In [General] tab, verify that movie extentions you need are selected and press [Apply now], or check [Register extensions at startup].


Hope it helps
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 17th January 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 4
Rep Power: 0
midnightrambler is an unknown quantity at this point
Default thx

man, that's just unbelievable, it actually worked! thx very much!

but how cum the files still opened bsplayer when 2xclicking, even though i had appearantly not registered the extensions before?

strange

but thx anyway, problem's fixed^^=)
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 17th January 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 4
Rep Power: 0
midnightrambler is an unknown quantity at this point
Default oh

oh sry guys, i might just have missed something....

so to get this straight:

1. bsplayer closed, film doubleclicked -> normal, expected behaviour => ok
(we got that to work with every film^^)

2. bsplayer opened, film doubleclicked -> sometimes film plays, sometimes not, always depends on film, some films do result in play, some do not => solution??

3. bsplayer opened, film dragged onto bsplayer controls -> normal, expected behaviour => ok (works with every film)

so i need help with number 2. :(

Alex
Reply With Quote
Reply

Tags
doubleclicking, play, result

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20