Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 9th September 2008
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Rep Power: 0
OpT1mUs is an unknown quantity at this point
Default Bs Player playback problem (weird)

Hello all,

im experiencing a super-strange problem the last days and im not sure whats going on.

some video files (*avi - 4cc:xvid , 4cc:divx) , while they are fully playable from gom-player , videolan and even windows media player , make bsplayer crashes with a message "There was problem sending the command to the program".

How ? When i double-click these files (bsplayer is my default player) bsplayer crashes imediatelly. But check this out , when bsplayer is already open , and drag and drop them inside the player , then the playback starts without any problem. Huh ?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 9th September 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 50
Posts: 5,127
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

Wich version of BSPlayer do you use ?
When the file play, can you tell us wich filters are used ? (rightclick->options->filters)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10th September 2008
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Rep Power: 0
OpT1mUs is an unknown quantity at this point
Default

I use the latest version.
For some reason reinstalling codecs resolved the issue.

Now I have another one :D Is main video window supposed to leave trail?
I can't remember was it like that before...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 10th September 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 21
Tizio will become famous soon enough
Default

Trails on the desktop or in the movie scenes?
If it leaves trails on the desktop it's probably Windows fault
If it leaves trails in the movie scenes, try to change rendering mode (CTRL+P -> Video -> Video rendering)
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 11th September 2008
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Rep Power: 0
OpT1mUs is an unknown quantity at this point
Default

Trails on desktop, but the intensity changes depending of video rendering mode...

Is there a solution for them to disappear?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 11th September 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 21
Tizio will become famous soon enough
Default

I don't really know, maybe updating the video drivers, or maybe by changing some Windows settings, or maybe... I don't know :oops:
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 11th September 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 50
Posts: 5,127
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

Desktop settings ?
By any chance did you updated the video driver ?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 14th September 2008
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Rep Power: 0
OpT1mUs is an unknown quantity at this point
Default

I updated the video drivers to the last version and I still have the same problem.

I don't know what's causing it and it's very frustrating...
Any ideas?
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 15th September 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 50
Posts: 5,127
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto
Desktop settings ?
By any chance did you updated the video driver ?
Windows XP or Vista ?
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 15th September 2008
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Rep Power: 0
OpT1mUs is an unknown quantity at this point
Default

Xp, here's the screenshot how it looks like when i move main bs player window quickly across desktop:



I reinstalled codecs, video driver, scanned for viruses, spyware, ran 3dmark (so i could see is g. card making a problem, it is not, works fine)

I really have no ideas left...
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 15th September 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 50
Posts: 5,127
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

Still, my question abot desktop settings (resolution and bit depth)
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 15th September 2008
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Rep Power: 0
OpT1mUs is an unknown quantity at this point
Default

1680*1050, 32 bit
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 15th September 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 50
Posts: 5,127
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

Can you try to decrease desktop resolution ?
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 15th September 2008
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Rep Power: 0
OpT1mUs is an unknown quantity at this point
Default

No disrespect intended, but how would that help? Even if it works, I would like it work on the native resolution...
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 16th September 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 50
Posts: 5,127
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

Sometimes video drivers fail at such resolution to use the video memory. Your LCD can work at a lower resolution for 10 seconds, there is no problem in that (it can work forever at a lower resolution), so you can test if this is related on not to the video card.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 15th January 2010
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Age: 73
Posts: 1
Rep Power: 0
codder is on a distinguished road
Cool yesssssssssss!

i know the cause:
i have a usb external hard drive.
in the process-adding a flash,the letters on the drive got mixed up:
primary active partition was J
secondary logical partition was I
THIS LED TO :SLOW OPENING OF BSPLAYER(not vlc,wmplayer),SLOW
OPEN FILE BY BSPLAYER,and "there was a problem sending command to the program" at exiting.
after straightening the order:primary: H,secondary:I
okokokok.
Reply With Quote
Reply

Tags
playback, player, weird

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 04:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19