Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 8th January 2005
Lars
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default using ac-3filter for movies with mp3 sound

Hey.
I can't seem to use the ac3filter to decode the mp3's when I play a movie that got mp3 sound. It used to work. If I remove the setting file from the BSPlayer folder and plays the movie it works perfectly. But as soon as I go to settings and change something, it doesn't want to use thw ac-3filter for movies with mp3 sound :/

Anyone knows what i'm doing wrong?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 9th January 2005
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

What version of AC3 filter are you using?
Is it AC3Filter v0.70b or "release candidate" AC3Filter v1.01a RC5?
(First one only covers AC3 sound; the "release candidate" apparently also covers mp3 sound but I don't use it myself so I've no experience with it.)
Further: what settings are you referring to?
What is selected at "For AC3 decoding use" under rightclick > Options > Preferences > Audio; if not "System default", could you try that?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 9th January 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2
Rep Power: 0
Lars is an unknown quantity at this point
Default

I use ac3filter 1.01a rc5

It stops working as soon as I change the settings under Audio. Even if I change them back, it doesn't make any diffrence
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 9th January 2005
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 117
Rep Power: 0
majk_tajsam is an unknown quantity at this point
Default

Also check:
AC3 properties > System > Use AC3 filter > MPEG Audio
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 9th January 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2
Rep Power: 0
Lars is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by majk_tajsam
Also check:
AC3 properties > System > Use AC3 filter > MPEG Audio
Everything is on like on your picture :/
Reply With Quote
Reply

Tags
ac3filter, movies, mp3, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 08:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20