Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11th November 2006
May May is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Rep Power: 0
May is an unknown quantity at this point
Default [1.37.826] subtitles problems

Hello!

When I read video with under separate titles (.ssa for example), BsPlayer does not take charges the parameters of the subtitles. I have ugly, white and Arial subtitles... Before it read them well as it is necessary but there nothing...

I tried to see whether that came from the subtitles (.ssa) so I read it with Windows Media Player and there, miracle! It was as it is necessary: I have my subtitles in colors and special police (like correct parameters of the subtitle file .ssa) !!

To visualize my problem:
Here returned subtitles with BsPlayer:
And then with Windows Media Player :

To conclude, I don't understand from which my problem comes, I changed the parameters of subtitles in BS Player but that did not solve my problem...
Did somebody already have this problem or knows it from where that comes?

Thank you in advance

PS : sorry for my english i'm french... So the translation in french :
Bonjour !
Quand je lis une video avec des sous titres séparés (.ssa par exemple) et BsPlayer ne prend pas en charge les param?tres des sous-titres. Du coup je me retrouve avec des sous-titres tous moches, blancs et en police Arial. Avant il les lisait bien comme il faut mais l? niet...
J'ai essayé de voir si ca venait du fichier sous-titres donc je l'ai lu avec Windows Media Player et l? magie ! Ca marche comme il faut : j'ai mes sous-titres en couleurs et police spéciale !
Pour visualiser mon probl?me :
Voici le rendu des sous-titres avec BsPlayer : http://img296.imageshack.us/img296/7020/bsplayerld8.jpg
Voici celui avec Windows Media Player : http://img170.imageshack.us/img170/2...aplayerne2.jpg
Bref, je ne comprends pas d'o? vient mon probl?me, j'ai changé le param?trage des sous-titres dans BS Player mais ça n'a pas résolu mon probl?me...
Quelqu'un a-t-il déj? eu ce probl?me ou sait-il d'o? ça vient ?
Merci d'avance pour votre aide
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 11th November 2006
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

(Suppose you're referring to 1.37.826.)
I'm afraid .ssa subtitles are only partially implemented in BSPlayer's native capacity to display subtitles. So to get similar results like you do with WMP, you should (also) make use of VobSub (as supposedly used for WMP) in BSPlayer. To this purpose:
(rightclick >) Options > Preferences > Filtermanagement > [General]:
check/select both: "Allow intermediate filters" and "Enable advanced graph building"
and under ...Preferences > Subtitles > [VobSub]:
check/select "Enable VobSub"
Please let us know the result.

Ou en bref:
Préferences > Gestion des Filtres > [General] ...
? cocher: "Autoriser les filtres intermédiares" et "Activer la gestion avancée"
et
Préferences > Sous-titres > [VobSub] ...
? cocher: "Activer les functions VobSub"

P.S.:
If no change: could you let us know which codecs/filters BSPlayer uses for playback: this is shown by BSPlayer (with the video file in question loaded!) under (Rightclick >) "Options" > "Filters" > (Advanced).
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12th November 2006
May May is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Rep Power: 0
May is an unknown quantity at this point
Default

(indeed i'm referring to 1.37.826... so i edit my subject!)

I changed my parameters as you purpose but there is no change... (I will hope because "Allow intermediate filters" wasn't select ! But... )
I use the codec pack : SLD Codec Pack and like you have supposed VobSub.

So my codecs/filters :






I hope it is what you want to have.

Thank for the answer !
And thank also, BSPeter, for the translation in french which help me to understand !
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 17th November 2006
May May is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Rep Power: 0
May is an unknown quantity at this point
Default

After checking, it's ok with .srt subtitles (whereas before, no).
But with .ssa subtitles, always the same problem.
Reply With Quote
Reply

Tags
subtitles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20