Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11th July 2009
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Rep Power: 0
jcgross is on a distinguished road
Exclamation No audio on certain video files

Hi there. I really need some info and help. I've got a serious issue here. On some video files I don't have audio. And I don't know what to do here. From what I can tell, it's an AC3 problem. I have Logitech 5.1 sound system. I installed AC3 filter but it does nothing. And if I open files with media player classic everithing is fine. (but I hate MPC, and I love bs player) I have pro (I think the latest, but I am not sure). Please help me!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 11th July 2009
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Romania
Posts: 207
Rep Power: 9
black_ps is on a distinguished road
Default

What version of ac3filter did you install ? install ac3filter_1_46 and codecs from bsplayer , run codecmanager from bsplayer folder( program files/Webteh\BSplayerPro ) ,see if that helps you.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11th July 2009
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Rep Power: 0
jcgross is on a distinguished road
Default

Thanks man! I really didn't have hope in it, cause I run win7 on 64bit, but you guys clearly know what you are doing (and what others doing ). So, problem solved! Thanks again! (and my comliments for your speed, I thought I'd have to wait for days to get an answer)
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11th July 2009
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Romania
Posts: 207
Rep Power: 9
black_ps is on a distinguished road
Default

Can you tell me how did you fix the problem so we can help other users as well...


Thanks.
Reply With Quote
Reply

Tags
5.1, ac3, audio, files, no audio, video

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rendering Problem Ringola General Talk And Support 10 10th May 2008 04:33 PM
Bs.Player Crash When Mpegsplitter.ax zeev General Talk And Support 19 23rd August 2007 09:32 AM
Audio out of sync on some video files Anthony2816 General Talk And Support 16 15th June 2006 04:54 AM
Can't play 640x480 wmv NTuser General Talk And Support 12 23rd August 2005 01:49 AM
Bug Chacal Bug Reports And Codecs 6 8th January 2005 05:49 PM


All times are GMT +1. The time now is 10:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19