![]() |
| |||||||
| International Main forum For everything you wanted to ask in your own language (non-english) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| |||
| Va multumesc, cu stima si respect Marius. |
| |||
|
In principiu, subtitrarea respectiva nu se potriveste cu acea versiune de filom. Poti incerca sa descarci alta subtitrare (care sa aiba exact acelasi nume ca si filmul) de pe site-uriel romanesti de specialitate sau apeland la functia de descarcare automata a subtitrarilor furnizata de BSPlayer. Daca nu ai reusit sa gasesti alta, BSPlayer are optiunea de a decala subtitrarea. Pentru asta trebuie sa apesi combinatia Ctrl + sageata (stanga sau dreapta) in functie de sensul in care e decalata subtitrarea (mai repede sau mai tarziu decat replica din film). |
| |||
|
Subtitrarea are acelasi nume cu filmul,este downloadat impreuna de pe acelasi site. Dar wow,am reusit sa repar subtirarea cu a 2-a varianta. Cea cu Ctrl + sageata . Iti multumes mult! La revedere.
|
| |||
|
Va salut Sunt nou pe forum,am descarcat BSPlayer Pro(cu licenta) de care sunt foarte multumit,totusi as avea nevoie de un ajutor in ceea ce priveste subtitrarile filmelor si anume: La obtiuni>preferinte>subtitrari online(exista 3 site-uri de subtitrari) nu se poate adauga site-uri de subtitrari suplimentare? Va multumesc anticipat! |
| |||
|
Salut ! Deocamdata nu se pot adauga alte site-uri. Pentru a functiona, site-ul respectiv trebuie sa aiba o anumita structura a bazelor de date si un anumit script instalat. O zi buna. |
| |||
|
Windows 7. BSPlayer proaspat instalat. Chiar daca volumul de background se aude bine, vocea se aude destul de rau... Ce sugestii imi puteti da? Am umblat pe la filtre, in AC3 si daca ridic volumul vocii de acolo se aude si mai prost...
|
| |||
|
Am o problema adicoto.. vechea problema, cea cu taiarea subtitrarii de la margine care aparea din cauza la haali. Pana acum 2 zile a mers totul perfect de cand m-ai ajutat ultima oara. Cred ca am facut ceva intr-o seara mai pe intuneric, ca am reusit cumva sa-mi modific panscan-ul custom, era pus pe 1.25... si tot de atunci am probleme iar cu subtitrarile la margine. Jumatate de litera dispare de pe prima linie, si apare pe a 2-a linie... Problema cu panscan am rezolvat-o, dar asta cu subtitrarea imi mananca deja noptile... Mersi. :D |
![]() |
| Tags |
| posts, romanian |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.bsplayer.com/international-main-forum/9156-romanian-posts.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Official BS.Player forums - Powered by vBulletin | This thread | Refback | 5 Days Ago 08:23 PM | |
| Медиаплеер, плеер для фильмов, плеер YouTube, видеоплеер, плеер AVCHD, плеер divx, бесплатный плеер - BS.Player.com | This thread | Refback | 16th January 2012 11:24 AM | |
| Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 15th January 2012 01:51 PM | |
| Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 15th January 2012 05:55 AM | |
| Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 14th January 2012 10:17 AM | |
| Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 7th January 2012 06:16 PM | |
| El reproductor de medios, reproductor de películas, reproductor de YouTube, reproductor de video, reproductor AVCHD, reproductor divx, reproductor gratis – BS.Player.com | This thread | Refback | 11th November 2011 12:57 AM | |
| Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 10th November 2011 07:11 PM | |
| Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 8th November 2011 10:38 PM | |
| Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 8th September 2011 01:38 PM | |
| Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 4th September 2011 03:40 AM | |
| El reproductor de medios, reproductor de películas, reproductor de YouTube, reproductor de video, reproductor AVCHD, reproductor divx, reproductor gratis – BS.Player.com | This thread | Refback | 3rd September 2011 04:28 PM | |
| Player media, filme, YouTube, video, AVCHD, divx, player gratis - BSPlayer.com | This thread | Refback | 29th August 2011 05:08 PM | |
| Der Media Player, Movie Player, YouTube Player, Video Player, AVCHD Player, DivX Player, kostenlose Player - BS.Player.com | This thread | Refback | 28th August 2011 05:47 PM | |