![]() |
|
International Main forum For everything you wanted to ask in your own language (non-english) |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
| |||
![]()
buna. am si eu o mica roblema (care ma cam deranjeaza ![]() de fiecare data cand deschid bslayer-ul imi apare o fereastra in care scrie ca beta e mai vechi de 2 luni si sa downloadez un update de pe The media player, movie player, YouTube player, video player, AVCHD player, divx player, free player - BS.Player.com. cum pot dezactiva aceasta fereastra? sau ce trebuie sa fac? mersi |
| |||
![]()
sal, am si eu o prbl. am instalat noua versiune fara sa o dezinstal. pe cealalta si cind i-am dat drumul nu am imagine , am sonor , apare subtitrarea dar img. ba , sitii ce asi putea face ? am dezinstaal. toate si am pus o versiune maai veke 1.0..... si tot asa , sa fie de la codecuri, s-au amestecat ?,mai am si" VLC Media Player", dar el merge .....Multiumesc , |
| |||
![]()
adicato, am rez. pina la urma, era de la un codec XviD mai veki,cind am reinstalat din nou bs-ul am vazut ca are si el un paket de codecuri ,printre care si un codec "XviD" si de aici a aparut prbl.dupa ce l-am ras a mers si bs-ul, bafta in continuare !!!!!!!!!!!
|
![]() |
Tags |
posts, romanian |
| |