View Single Post
  #6 (permalink)  
Old 22nd June 2005
BSPeter's Avatar
BSPeter BSPeter is offline
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 29
BSPeter is on a distinguished road
Default

The bug must be in the combination of BSPlayer 1.30 / 818 with DivX6 codec (and maybe WinXP?).
Just for your information: I've meanwhile tested (under WinMe) BSPlayer 1.30 / 818 with several video formats in combination with DivX5.2.1-codec, e.g.:
DivX6 (DXSB) 720x400 (with multiple audiostreams)
DivX5 (DX50) 1280x720
DivX4 (DXGM / Open DivX) 1024x464
DivX3 low motion (several)
DivX3 fast motion (several)
XviD (several)
both with MP3 and AC3 sound
and.... no problems whatsoever!
So the problem is really to be found in the combi of BSPlayer 1.30 / 818 with DivX6 codec (and maybe WinXP?).

(Just my 2cts, hoping it may perhaps help a bit to find out what is going wrong)
P.S. There also seem to be some problems with VobSub? (not used by me)
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20