Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 6th March 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
serpent123 is an unknown quantity at this point
Default film won't start ???

Hi,

just downloaded Lost in translation and the problem is that I the movie won't start.
I can see the openingshot but it's frozen. I can skip a part and see a different shot but it's always frozen. What's the problem???
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 18th March 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 26
BSPeter is on a distinguished road
Default

Most probably the movie is encoded with a newer codec version than the one installed in your system.
Try e.g. downloading newest DivX version 5.1.1 (see this post).
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
Reply

Tags
film, start

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19