Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 18th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
Codesmith is an unknown quantity at this point
Default Wrong Subtitles Keep Autoloading!

Build 809

All Subtitles Options are unchecked except for the following.
Use Outline Font
Use Anit Aliased Font
Transparent Background
Auto Resize Font If Line Is Too Long

Autoload any subtitles in current directory is most definately unchecked.

BSPlayer won't stop autoloading subtitles and it keep autoloading the first subtitle it finds completely ignoring the file names.

Thats not 100% true. If a file has "cd1" it will find the first subtitle that contains cd1 and load it, same with "cd2".

However everytime whenever I open an avi file and there is any subtitle present in the same directory it autoloads!



This is very anoying as I burn 6 avi files onto one DVD.
  #2 (permalink)  
Old 18th June 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 28
BSPeter is on a distinguished road
Default

Are you entirely sure it's BSPlayer?
Couldn't be that you're (perhaps unknowingly) using another program to display subtitles (like e.g. ffdshow or VobSub (is there a green arrow in your system tray?))?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
  #3 (permalink)  
Old 19th June 2004
DragonFighter's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hellas
Age: 35
Posts: 195
Rep Power: 0
DragonFighter is an unknown quantity at this point
Default

Perhaps the option "Subtitles disabled" should do the trick. Ckeck it.
__________________
HWmaker
Please read BSPeter's Help2Help topic
  #4 (permalink)  
Old 19th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
Codesmith is an unknown quantity at this point
Default Nope its BSPlayer

I don't have any other subtitling software installed. And BSPlayer is definately loading the subtitles.

As long as any subtitle file is in the same directory BSPlayer is going to load it.

I do disable the subtitles. But I have to do so each and every time BSPlayer Starts!

BSPlayer is still working better for me than Windows Media Player or media Player Classic.

I think maybe something went wrong when I upgraded. I am going to try to uninstall BSPlayer, then clean out the registry and try a fresh install.
  #5 (permalink)  
Old 21st June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
Allixria is an unknown quantity at this point
Default

I have the same problem here..

-nsub command is simply ignored, even if I have set the "Subtitle disabled" option checked...

Yes I have a green arrow for Direct VOB sub but there too I have disabled the subtitles..

Can you fix this please?

And --please-- allow us in playlist, for each file, to set our default audio stream and allow to set subtitles on / off..

Thank you!!
  #6 (permalink)  
Old 26th June 2004
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 27
Rep Power: 0
hazmat42 is an unknown quantity at this point
Default

Just curious, do either of you have separate subtitle files for each cd, i.e
do you split up the subs for the entire movie to correspond to each cd's timeframe (ex. 2 hour movie, cd1 00:00:00 - 01:00:00 - subs on cd1 end at 01:00:00; cd2 01:00:00 - 02:00:00 - subs on cd2 begin at 01:00:00 in movie?). I've having relatively the same problem when I turn off subs on cd1, then put in cd2, and first sub file in .bsi loads automatically. Very annoying! :evil:
  #7 (permalink)  
Old 26th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
Allixria is an unknown quantity at this point
Default

no, my subs are included in the divx file ( or mkv file )
  #8 (permalink)  
Old 25th July 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
mesco is an unknown quantity at this point
Default

Same Problem in 1.0 final!?

I've got all my subs in one folder, and have this folder specified in "preferences->subtitles>Subtitles directory".
This works fine for all movies which I HAVE subs for, but when I play a movie I don't have subs for, it just autoloads the first sub in the folder..
It should be able to ONLY autoload subs whenever the filenames are the same.


Besides this..--- GREAT player :D
  #9 (permalink)  
Old 27th July 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 28
BSPeter is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by mesco
when I play a movie I don't have subs for, it just autoloads the first sub in the folder..
It should be able to ONLY autoload subs whenever the filenames are the same.
Check if under rightclick > Options > Preferences > Subtitles
the option "Autoload any subtitles in current directory" isn't accidentally checked (selected)?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
  #10 (permalink)  
Old 27th July 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
Gordonx42 is an unknown quantity at this point
Default

im having the same problem. tried everything described here..and more..can't fix it. so basically ive just changed my subtitle directory, and load them manually each time i need them.
  #11 (permalink)  
Old 27th July 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 28
BSPeter is on a distinguished road
Default

same issue in the thread linked to hereunder
Please use that thread for any additional posts!
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=15425#15425
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Closed Thread

Tags
autoloading, subtitles, wrong

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20