Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 27th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
Rep Power: 0
BQuick is an unknown quantity at this point
Default Color settings bug

With Build 808 the color settings feature was working.I could increase the brightness for the films (that otherwise appear too dark with my FX5200) and the setting was memorised.

With Build 809 the increasing of brightness has no effect.Even if i put it at 100 the film remains the same.Dark.Running on Win XP

BTW,can i download the 808 from somewhere?

Thanks.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27th June 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Check if under
rightclick > Options > Preferences > Video > Video rendering
"Use Overlay Mode 1" (or 2) is selected. If not please try if it makes a difference.
Perhaps also see this previous post.

Further almost any previous build of BSPlayer can be downloaded here.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 27th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
Rep Power: 0
BQuick is an unknown quantity at this point
Default

No,sorry,it was my mistake.I 've had a problem with the PC lately i had to restore the registry and apparently something went wrong with Nvidia drivers.I re-installed them and now all is fine. Foolish of me not to think of it earlier.

Thank you very much,awesome programme.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 27th June 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BQuick
awesome programme
Couldn't agree more and I've been a user of BSPlayer as created by bst since quite some time already!
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 27th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
Rep Power: 0
BQuick is an unknown quantity at this point
Default

I ve only discovered it since Build 808 when i got tired of seeing WMP9 taking all my CPU (2500+ Athlon) to play an avi.I mean,BSPlayer has more features and takes 1/3rd CPU compared to WMP9. This alone is enough for me to say WMP9 goodbye :)
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 28th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
Rep Power: 0
BQuick is an unknown quantity at this point
Default

I don't beleive this.I m having this bug again....All of a sudden.I watched an avi before all fine.Now the brightness won't work again! i ve' overlay 1 but setting 2 ot none doesn't make a difference.Anyway,in these days i have programmed a format an re.installation of Win XP.I ll see if that will fix things.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 28th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
Rep Power: 0
BQuick is an unknown quantity at this point
Default

Maybe i found the problem.AVI files don't have problem. DIVX files do.Can you reproduce this?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 28th June 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BQuick
AVI files don't have problem. DIVX files do.
I'm afraid this doesn't help too much.
DivX is just one of the "formats"(=codecs) used to create .avi-files.
You can find out more using a program like GSpot (see 2nd item of my Help-to-Help post; there's a link at the bottom of each of my posts).
Check [Start] > Programs > DivX > DivX Codec > Decoder Configuration Utility > Quality settings.
If "Yuv extended mode" is selected; try if it makes any difference if you deselect it.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 29th June 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,134
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

Yes, sometimes DivX files (yes, they do exist) can create some problems (I once had one file and converted to.avi). But color settings are accesibile via videocard drivers. Maybe there is the problem.
Reply With Quote
Reply

Tags
color, settings

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 12:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19