Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 28th August 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
rjbennett is an unknown quantity at this point
Default BS Player crash after installation of Service Pack 2 for XP

I installed Service Pack 2 for Windows XP, and now every time I try to use BS Player, I get a "Problem Report" to send to Microsoft, and then BS Player crashes. Has Microsoft done something with Service Pack 2 so that it prevents BD Player from operating normally?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 30th August 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
Cymax is an unknown quantity at this point
Default

after i had installed sp2, i can't played it with bsplayer, only with mediaplayer. It only played de sounds.
I have installed everything again: codecs and bsplayer and it still don't play. Anyone more with this kind problem or how to solve it??
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 1st September 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
cosacd is an unknown quantity at this point
Default

I have the same problem.
I thought is because the new "Data Execution Prevention" (DEP) feature in Microsoft Windows XP Service Pack 2 is enabled, that cause sometimes problems with DivX Codec, but DEP is for 64 bit procesors. I can't find a solution.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 2nd September 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
bfg_hdf is an unknown quantity at this point
Default a solution to SP2???

well i dont tested this but i was reading an compatibility issue and you actually can remove the DEP this is done in the administrative tools/local policies directives or something there you need to find the DEP you need to change the DEP to the policie AlwaysOff and maybe that works i dont know try it your pc wont explode
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 2nd September 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
cosacd is an unknown quantity at this point
Default

I tried to remove DEP, but but is not activated. It's a message, someting like "due to hardware design, your computer'r processor does not support DEP software".
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 5th September 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
cosacd is an unknown quantity at this point
Default solution

I thik I foud what caused this, at least for me. Was ATI Catalist 4.8. With 4.7 I have no problems :lol:
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 6th September 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
atfx is an unknown quantity at this point
Default

Got many problems.
1 . Launching videos is very slow.
2 . Viewing files in my Computer blocks during 10 seconds 'cause of icons of bsplayer's files association.

No more problem when I've uninstalled bsplayer.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 6th September 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Very slow launching? Do you have NAV by any chance?
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=15703#15703
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 7th September 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
atfx is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by BSPeter
Very slow launching? Do you have NAV by any chance?
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=15703#15703
With or without NAV ... Same problem (I've installed again and again XP , with and without NAV)
First , I thought it was a problem with nvcpl.dll (nvidia drivers) wich blocking Explorer , but no.
Bsplayer didn't work perfectly for me since start of August (perhaps after an automatic windows update) ... No problems before (with NAV)
Reply With Quote
Reply

Tags
crash, installation, pack, player, service

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 01:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20