Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 14th January 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Rep Power: 0
livius76 is an unknown quantity at this point
Default Win Server 2003

Recently i installed Win 2003 Server... & when i run this good tool, just apear a very beautiful grey screen, but with subtitles...WMPlayer works :x
Codecs used:
-Gordian Knot Codec Pack
-PicVideo 3 Mjpeg Codec
In XP or Win98SE, with the same codecs and player, this bug does not apear...anyone help me?

Thx a lot & keep in touch!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 18th January 2005
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

I think Win 2003 Server and present version of DivX don't get along; I've read several articles to that effect while surfing.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 26th January 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Rep Power: 0
livius76 is an unknown quantity at this point
Default

It was more simply that apear.
For another users that use recent drivers for grafics cards & have problems with overlay, first check if all or desktop overlay is enabled... :shock:
...to stupid...

thx a lot & keep in touch!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 18th February 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Rep Power: 0
livius76 is an unknown quantity at this point
Default

Think is not at all a Dvix new version problem...
Try to work harder to implement runing of this good player at newer OS(W2K3 per exemplio)...
...and anyway my CPU stay in some 80% when forceing RGB mode...
But this is valabile not only for BSP..
Reply With Quote
Reply

Tags
2003, server, win

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20