Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 4th March 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
pixies is an unknown quantity at this point
Default Audio problem

hi.... when i play avi files with bs player(or anyother player,exept divx player) there is no sound. if i change the output device form default to waveout the sound works but its out of sync. i instaled the audio codecs(ac3filter and ogg) but it still doesnt work. my bs player version is 1.00 RC1. 10x bye
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 4th March 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 28
BSPeter is on a distinguished road
Default

Check audio-type/codec used for movie with GSpot and let us know.
(See 2nd item of my Help to Help post (link hereunder))
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 5th March 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
pixies is an unknown quantity at this point
Default

the problem apears with every avi movie i play. i got gspot and most of the avi files have this audio codec:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3. i'm running win xp prof + serv pack 1. my specs are: sound card:game theater XP; video:Radeon 7200; cpu: PIV(1,6Ghz),directx 9. 10x for your help
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 5th March 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,163
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

1. What is your soundcard ?
2. HAve you installed divx 3.11 because it came witha a verry good MP3 decoder. Never have any problem with it.
Reply With Quote
Reply

Tags
audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 11:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20