Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 29th July 2004
Rob Rob
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default I have subtitels but no sound!

I installed BSplayer, but when i start the movie BS says "file is corrupted, seeking will be very slow. What can i doe about it?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 29th July 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

You fail to tell what type of movie it is. (Perhaps you're missing a codec.) For .avi's, you can check codec used using e.g. GSpot (See second item of my Help-to-Help post as linked at the bottom hereof).
Does the movie play in WMP?
Perhaps have a look at these posts

Did you perhaps recently uninstall e.g. another player?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
Reply

Tags
sound, subtitels

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 10:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20