Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 13th January 2009
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Rep Power: 0
golfrato is an unknown quantity at this point
Default Thumbnails in Videos Folder Problem

Hi,

After install BS.Player 2.34 PRO, i´m unable to see the thumbnails of my movies in the Videos folder. It´s show only the player icon. The Sample Videos and all the other video files installed before the BS.Player are showing the thumbnails correctly. I´m only having this problem with the video files. The Pictures folder and my photos added after the player instalation is ok. I have not changed any folder configuration, the option "Always show icons, never thumbnails" is unmarked.

Thanks for any help.

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 13th January 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 22
Tizio will become famous soon enough
Default

Maybe the SHmedia library got unregistered (but I doubt that the cause is BSplayer, but can't confirm since I already unregistered it myself)

Anyway you can try to re-register that library and see if it works:
Click on START -> Run... -> then type "regsvr32 shmedia.dll" without quotation marks and press OK
Probably this method will work only for Windows XP systems and after that you'll have to restart your system.

If the problem started when you installed BSplayer maybe it's related to FFDShow filter, I read there's an option to enable disable videos thumbnails in FFDShow, but never used/seen that option before
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 13th January 2009
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Rep Power: 0
golfrato is an unknown quantity at this point
Default

Dear Tizio
There is a way to re-register that library on Windows Vista? I installed BS.Player without the bundled codecs option. Thanks again for any help.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 13th January 2009
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

What happens if you restore file-association (e.g. of .avi-files) to WMP11?
(In Vista: start / settings / control panel / default programs /....)
(Or by right-click on the file ... open with > choose program > select WMP and check the box (below) "Always use the selected program with this kind of file" and click OK.)
Please let us know.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 14th January 2009
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Rep Power: 0
golfrato is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by BSPeter
What happens if you restore file-association (e.g. of .avi-files) to WMP11?
(In Vista: start / settings / control panel / default programs /....)
(Or by right-click on the file ... open with > choose program > select WMP and check the box (below) "Always use the selected program with this kind of file" and click OK.)
Please let us know.
Unfortunately the same problem. Only the WMP11 Icon no thumbnails.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 14th January 2009
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 22
Tizio will become famous soon enough
Default

I think that that library doesn't handle thumbnails anymore in Vista (but I'm not sure since I used Vista only for a couple of weeks)
As I already stated I doubt that BSplayer is the cause.
In Vista there's an option to enable/disable video thumbnails. Try to disable and then reenable it

In Windows Explorer window (not Internet Explorer) click on the menu item Organize, then on Folder and Search Options
Now click on the View tab and check the checkbox Always show icons, never thumbnails and press OK button
Maybe you have to restart your system.
This way you'll disable video thumbnails, do the same and uncheck the last checkbox to restore videos thumbnails and see if this works.

Good luck
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
Reply

Tags
folder, thumbnails, videos

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 07:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20