Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 7th September 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
acjcn is an unknown quantity at this point
Default Subs does not appear on tv, but ok on pc

I have used bspalyer for some time, and think it works quite fine. I used to have build 493, but tried to upgrade to 498. That did not work however, and I remained with the 493. Anyway I have now updated to the latest download - the 500.

My problem is that I have a trouble trying to get the subs on the tv. If I view the movie on the computer, subs are there and works fine, but somehow get lost on the way to the tv.

I am not strong in all the overlay etc. business, but maybe someone got a clue to what happens? I have tried another tv-set with same result, making me conclude that is has to do with the settings somewhere in bsplayer.

best regards
atz
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 7th September 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
acjcn is an unknown quantity at this point
Default no subs on tv, but on on pc

...and I use nvidia nView 2.0
version 6.14.10.4403

If it has anything to do with it? I just set my second screen to TV and clicked it to clone the pc.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 9th September 2003
Mr. Tao's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 40
Rep Power: 0
Mr. Tao is an unknown quantity at this point
Default

Try selecting Draw subtitles to overlay surface or something like this in Subtitles preference page.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 10th September 2003
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 28
BSPeter is on a distinguished road
Default

I'm using a much older version (4.13.1.3140), but I have no problems:
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=7053#7053

By the way: the latest version is 86 build 501.
To upgrade: place the two substituting files of build 501 http://www.bsplayer.org/dlfile.php?fname=bsplay.zip in BSPlayer's installation directory, overwriting the existing files with the same name.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
Reply

Tags
subs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20