Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 15th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
TheHappyOne is an unknown quantity at this point
Default

it showed the subtitle until the half of movie, then nothing...
I had to watch the rest of the movie with mediaplayer and divxg400.
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 16th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
vortex is an unknown quantity at this point
Default

OGM with external .srt subtitles (the 00:00:37,060 --> 00:00:40,052 format) crashes with
Code:
BSPlayer v1.00.803, Unhandled exception at EIP: 004E0F5B
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
Access violation at address 004E0F5B in module 'bsplay.exe'. Read of address 00000010
EAccessViolation
, 0x004E746F, 0x004E766D, 0x00453527, 0x0044A872, 0x77E3A2D0, 0x77E16B21, 0x77E25010, 0x77B56DA8, 0x77B56CC7, 0x77B56D86, 0x77B83051, 0x77B56CC7, 0x77B56BE7, 0x77E3A2D0, 0x77E145E5, 0x77E15B51, 0x004E8584, 0x7C5987E7

Bytes at EIP: 83 78 10 00 0F 8E CC 00 00 00 8B C3 E8 E0 D5 FF FF B2
no matter what the subtitles settings say (tried "disable" and "auto load in current directory") when trying to auto load subtitles. The subtitles are not shown until loaded manually again.

Works fine when loading subtitles manually afterwards.
Works fine with AVI.
Works fine in conjunction with DirectVobSub (but I don't like using it because it flips the picture initially, for some obscure reason).

Side effects:
- OGM chapters are not shown in BSPlayer when this occurs (though they are present in the OggDS menu)
- the movie window doesn't appear at first, have to switch to fullscreen and back
- the movie window becomes zoomed to the fullscreen size, not the original movie size after doing this for the first time

Supposedly the previous release didn't have this problem (will tell more when I try it out)
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 16th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
vortex is an unknown quantity at this point
Default

0.86.500 works.
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 17th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
buster is an unknown quantity at this point
Default Raw sub data displayed



As you can see, raw data is being displayed, instead of the actual sub content (in this case, just the word "Luna"). This is with Matroska files only. I downloaded the "Tokyo Mew Mew" test from http://matroska.free.fr/samples/ and get the same result.

Subs display properly in zoom and in media player classic.

Love your player and would like to use it for everything. Using build 803.
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 17th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Oct 2003
Location: Valencia
Posts: 3
Rep Power: 0
Machamac is an unknown quantity at this point
Default

Another Bug with Subtitles.
The Version 1 does not support srt files containing subtitle with 3 lines while with sub files, it works just fine; :evil:
__________________
I RULE :-)
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old 18th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4
Rep Power: 0
jang0 is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by BSPeter
Quote:
Originally Posted by r_hawke
French subtitles do not work either. All ?•, ?© and Ä? are simply left out!
No, they do work and they aren't left out!
Quote:
Originally Posted by r_hawke
but i thought that the french letters ?© Ä? ?• are still ANSI(0), which also should work.
Yes, you're right and they do work!

Same old "problem" probably as with BSPlayer's previous version. Have a look here (2nd item).
No, they don't work!

See:

http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=3733 (Second Item)
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=3770

It can't be solved by changing character script

Please take the users who make bug reports and thus contribute to the development, more serious.
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 19th January 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 28
BSPeter is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Machamac
Another Bug with Subtitles.
The Version 1 does not support srt files containing subtitle with 3 lines while with sub files, it works just fine; :evil:
Are you sure you're BSPlayer's native features to display subtitles or do you have VobSub or something similar installed?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 20th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
cancel is an unknown quantity at this point
Default font size

hi .. i had an problem while watching movie and after some time subtitles disapeared and did not come back again. I found that this happens when long subtitle came(iow more lines). I found workaround that i decreased font size and restart player and then also long subtitles worked fine. it happened with srt files, i did not tested with other but seems to be general.

thanks

cancel
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 25th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
?–zt??rker is an unknown quantity at this point
Default 3 lines

Quote:
Originally Posted by cancel
hi .. i had an problem while watching movie and after some time subtitles disapeared and did not come back again. I found that this happens when long subtitle came(iow more lines). I found workaround that i decreased font size and restart player and then also long subtitles worked fine. it happened with srt files, i did not tested with other but seems to be general.

thanks

cancel
i tested it with sub files and also i have the same problem. When the subtitle is more than 2 lines it disappears anad never comes back until you restart BSPlayer.

i really liked v1.00 803 but this problem should solved.
please help
thanks
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 26th January 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 28
BSPeter is on a distinguished road
Default Re: 3 lines

Quote:
Originally Posted by ?–zt??rker
I tested it with sub files and also i have the same problem. When the subtitle is more than 2 lines it disappears and never comes back until you restart BSPlayer.
Are you sure you're using BSPlayers native feature of being able to display subtitles, or do you perhaps also have e.g. VobSub installed (which also handles the subtitles)? (E.g. check if there is some kind of a green arrow in your system tray).
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 26th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
?–zt??rker is an unknown quantity at this point
Default Re: 3 lines

Quote:
Originally Posted by BSPeter
Quote:
Originally Posted by ?–zt??rker
I tested it with sub files and also i have the same problem. When the subtitle is more than 2 lines it disappears and never comes back until you restart BSPlayer.
Are you sure you're using BSPlayers native feature of being able to display subtitles, or do you perhaps also have e.g. VobSub installed (which also handles the subtitles)? (E.g. check if there is some kind of a green arrow in your system tray).
VobSub is not installed. there is no green arrow int the tray. but still i've got problem with 3 lined subs. Please help
thanks
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 26th January 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
?–zt??rker is an unknown quantity at this point
Default 3 lines

also i realized that it happens when the
auto resize font if line is too long
check box is checked. Please solve this bug
Reply With Quote
Reply

Tags
803, subtitle

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 12:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20