Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 3 Weeks Ago
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2013
Age: 32
Posts: 6
Rep Power: 0
Gare87 is on a distinguished road
Default Sound only on left headphone

Im reporting this as BS player bug, because it is working normally on other players and in games or youtube, i tried changing surround output in BS settings, but with no effect, also tried changing decoder for audio with no effect, so i need help to solve this????

Im using Win 10 with latest build, and Razer Kraken USB headphones with BS player 2.74.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 3 Weeks Ago
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,163
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Audio setup it's some legacy from BSPlayer v1. That part isn't functional from long time ago.
Audio changes can made through options -> filters ->AC3Filter and LAV audio decoder.
Usually this problem was reported many time and was solved from audio setup, balance. Slider in the middle
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 3 Weeks Ago
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2013
Age: 32
Posts: 6
Rep Power: 0
Gare87 is on a distinguished road
Default balance is not an issue

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
Audio setup it's some legacy from BSPlayer v1. That part isn't functional from long time ago.
Audio changes can made through options -> filters ->AC3Filter and LAV audio decoder.
Usually this problem was reported many time and was solved from audio setup, balance. Slider in the middle
It looks like when some videos are on MONO sound, all sounds are emitted just from left earphone. After reinstalling program it worked OK first time, then the day after it again did not work correctly, so definitely its some BS player bug.
Reply With Quote
Reply

Tags
headphone, headphones, left, no surround, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5.1 Sony Surround Sound, Sound Blaster X-fi Card, BS Player no playing 5.1...Help!! xpolaris03x General Talk And Support 1 6th June 2012 09:35 PM
Help a noob, to set up the sound, please. taralex General Talk And Support 0 3rd October 2009 11:41 PM
I have no sound :-( ProDigit Bug Reports And Codecs 1 3rd September 2004 05:14 PM
How can I play an external sound file with avi's own sound? Chunga-changa General Talk And Support 0 23rd January 2003 01:11 PM
Split Stereo Sound Track , just play one of them.... gzcwh Feature Requests, Feedback And Suggestions 0 19th December 2002 05:07 AM


All times are GMT +1. The time now is 04:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20