Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 6th February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
sAm_vdP is an unknown quantity at this point
Default AC3 decoding and Video problem

Hi,
I have been using BS-Player for several years now, but now I ran into a problem with AC3 audio:
I want the data-stream to be output trough the SPDIF Connection of my soundcard, which works fine with both the Cyberlink-decoder and AC3Filter. But whenever playing a movie with AC3 audio, the picture stutters and seems to skip frames, which is pretty anoying. The movies itself are perfectly fine, tested in V-Dub and BS-Player without sound. Any ideas? Thanks alot in advance.

EDIT:
BTW, the CPU usage seldomly goes over 20%
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 6th February 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 28
BSPeter is on a distinguished road
Default

Already tried to give BSPlayer a higher process priority?
(right-click > Options > Preferences > General > "Proces priority" (lower part about in the middle)
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 7th February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
sAm_vdP is an unknown quantity at this point
Default

Just tried it, didn't help. The CPU usage didn't change at all.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 7th February 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 28
BSPeter is on a distinguished road
Default

Which versions of BSPlayer, AC3filter (0.70b?) and DirectX are you using?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 9th February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
sAm_vdP is an unknown quantity at this point
Default

BS Player:
1.00 RC1 803

AC3Filter:
0.70b

DirectX:
9.0b

OS: WinXP

EDIT:
Just tried it with BSPlayer 805, now it's smooth as silk. Thanks alot anyway.
Reply With Quote
Reply

Tags
ac3, decoding, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20