Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 13th January 2008
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 70
Rep Power: 0
gate1975mlm is an unknown quantity at this point
Default Video rendering other then default causes display bug!

When using any Video rendering other then the Default Internal renderer overlay there is a display bug that I found.

It happens when playing a video at full screen. When you move your cursor to the bottom to bring up the BSplayer interface and then move the cursor across the buttons where the volume icon is the display for the volume and other buttons are blank at first. Its a little hard to explain I hope you know what I mean.

Can this be fixed?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 13th January 2008
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 26
BSPeter is on a distinguished road
Default

Cannot reproduce. BS.Player-version? And especially: skin used?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 13th January 2008
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 70
Rep Power: 0
gate1975mlm is an unknown quantity at this point
Default

Its the new default BSplayer skin. And build 2.26 Build 256

I am running Vista.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 14th January 2008
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 26
BSPeter is on a distinguished road
Default

Sorry! Anyone?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 14th January 2008
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 70
Rep Power: 0
gate1975mlm is an unknown quantity at this point
Default

I will try and take a picture of it with my camara tomorrow.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 14th January 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,127
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

It may be a Vista/BSplayer related issue. I don't have at the moment a machine running Vista, sorry :( .
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 11th February 2008
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 70
Rep Power: 0
gate1975mlm is an unknown quantity at this point
Default

Sorry it took so long but here is a photo of the issue I am talking about!




Again this happens when using any Video rendering other then the Default Internal renderer overlay.

Problem happens on Windows Vista with Default skin.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 11th February 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,127
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

I believe it's videocard's drivers fault.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 11th February 2008
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 70
Rep Power: 0
gate1975mlm is an unknown quantity at this point
Default

"quote" I believe it's videocard's drivers fault.


I don't think that is true.

It does this with a Geforce 8600 GT and the ATI Radeon 3850. And also Intel on board video.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 11th February 2008
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 22
Tizio will become famous soon enough
Default

And have you installed proper drivers for those cards or are you using microsoft drivers?
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 11th February 2008
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 70
Rep Power: 0
gate1975mlm is an unknown quantity at this point
Default

Yes I always use the latest drivers from Nvidia and ATI.
Reply With Quote
Reply

Tags
default, display, rendering, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19