Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 28th December 2009
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Rep Power: 0
mauro_er is on a distinguished road
Default BSPlayer with no Sound WIN7 (SOLVED)

Hi All I have Windows 7 home premium edition and I have installed BSPlayer 2.51 Build 1021.

When I run BSPlayer with my standard (not admin) user I have no sound on any xvid movie but I do have sound on all the TV shows I download and watch.

If I run BSPlayer on admin move I have sound on everything I play in BSPlayer.

EDIT: If I run the same movie with my standard user using windows media center, then I do have sound. And If I change the user type from standard to admin, I still do not have sound using BSPlayer.

Any ideas on how to solve this issue?

Regards, Mauro.


EDIT 2: Solved. For some reason when I installed BSP latest version the ffdshow codec was not installed for all users. So all I did was to download and install ffdshow with my standard user and everything works fine now.

Last edited by mauro_er; 28th December 2009 at 04:24 AM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 31st December 2009
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 18
Rep Power: 0
jbir359 is on a distinguished road
Default lost sound (win 7)

i suddenly lost sound when playing latest BSplayer after updatig ffdshow on my computer. (avi and mkv files)

reinstalling BSplayer does not help. (BSplayer claims all codecs are installed)

how do i fix this?
Reply With Quote
Reply

Tags
sound, win7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BUGS in BSplayer v2.12.941 (Normal/Pro) Tizio Bug Reports And Codecs 0 5th October 2006 07:43 PM
Bsplayer plays avi video file, but no sound! plz help DeadlyTiga Bug Reports And Codecs 1 28th February 2005 04:58 PM
READ THIS FIRST BEFORE POSTING BSPeter General Talk And Support 0 17th January 2005 01:29 AM
Fixing the Icon Problem for yourself neato713 Feature Requests, Feedback And Suggestions 1 3rd October 2004 03:04 PM
ATI Remote Wonder plug-in for BSPlayer (dll inside) matz General Talk And Support 17 5th December 2003 10:04 PM


All times are GMT +1. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19