Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > General Talk And Support

General Talk And Support General talk and peer-to-peer support about BS.Player and other video and audio multimedia players.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 27th July 2004
Simony
BS.Guest
 
Posts: n/a
Default HELP ME PLEASE!

I have a xvid video file and I can play it with Divx Player with no problem. But when I try to play the same video file with BS Player there is a sound problem. I cant hear any sound. I checked the codecs with various software. Here is my problem with screenshots..What should I do?







Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27th July 2004
LSDSkunk's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sweden
Posts: 109
Rep Power: 0
LSDSkunk is an unknown quantity at this point
Default

have you tried rendering it in gspot?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 27th July 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,160
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Install DivX 3.11. It comes with an audio decoder that probably will solve the problem. When asked to replace the newer file, say yes.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 27th July 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 6
Rep Power: 0
Simony is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto
Install DivX 3.11. It comes with an audio decoder that probably will solve the problem. When asked to replace the newer file, say yes.
I did what u said but it didnt work.. :(
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 27th July 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 6
Rep Power: 0
Simony is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by LSDSkunk
have you tried rendering it in gspot?
yea i have. but i says "rendering failed" :(
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 27th July 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Perhaps?
http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=15068#15068
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 27th July 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 6
Rep Power: 0
Simony is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by BSPeter
thank you very much! it works! :) but there is another problem right now. sound problem is resolved but i cant see the movie :(
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 27th July 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

See this post this post
and of course adicoto's list of codecs
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 27th July 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 6
Rep Power: 0
Simony is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by Simony
Quote:
Originally Posted by BSPeter
thank you very much! it works! :) but there is another problem right now. sound problem is resolved but i cant see the movie :(
Thanks again BSpeter!When i restart the computer the problem was resolved. Everthing is perfect now! :D
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 27th July 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

All is well that ends well.
Glad it all worked out eventually!
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 28th March 2007
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Rep Power: 0
copkutusu is an unknown quantity at this point
Default

I have the same problem, but i can´t go to the post http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=15068#15068 !
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 28th March 2007
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 22
Tizio will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by copkutusu
I have the same problem, but i can´t go to the post http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=15068#15068 !
http://bsplayer.com/forum/viewtopic.php?p=15068#15068
use this link instead
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 28th March 2007
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Rep Power: 0
copkutusu is an unknown quantity at this point
Default

The information in the post didn´t help me. I don´t know what to do. All other players (media player classic, vlc etc.) are working without problems. I have configured the filters for audio and video as they ara in media player classic, but without success. I have NO SOUND!
I hope someone can figure out how to solve this really weird problem!
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 29th March 2007
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 22
Tizio will become famous soon enough
Default

What does GSpot say about the codecs needed for that specific movie? Is it able to play the sound of that file?

If it has an AC3 audio track have you installed AC3 Filter?
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 29th March 2007
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Rep Power: 0
copkutusu is an unknown quantity at this point
Default

It seems that everything is ok in GSpot. It plays the audio and video successfully. I attached the screen from GSpot.

Thanks for helping me out :D
Attached Images
File Type: jpg gspot_198.jpg (63.1 KB, 3697 views)
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 29th March 2007
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,160
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Try to install an alternate audio decoder such as Odio Dekoda. Your MP3 filter seems to be unable to render VBR MP3 files inside .avi container. If so, this may help.
MPC and VLC use own filters, not windows' ones.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 29th March 2007
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Rep Power: 0
copkutusu is an unknown quantity at this point
Default

This doesn´t solved the problem either!
I´m relly despaired. BSplayer is THE player i was searching for, but now i have no clue how to solve this problem. My friend has almost the same OS(Vista-Ultimate). I have Vista Business. He has the same sound card(X FI) and by the way he hasn´t any special codecs installed. I am wondering if there is nobody who has a similar problem. I have no sound in every movie, whether it is a DVD, XVID or any other format.
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 30th March 2007
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,160
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Damn' you didn't told us about the X-FI. Creative soundcards do have some issues. Try to disable hardware decoding.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 06:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20