Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Subtitles

Subtitles Post question about BS.Player and subtitles (srt sub ssa mkv) here

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 20th February 2010
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
nemo12 is an unknown quantity at this point
Default No subtitles displayed on X64 Server2008

I install BSPlayer on Server 2008, X64 version. No any subtitles for any avi files are displayed. The same avi and subtitles files played on other PC with Win7 32bit are displayed OK.
What I must do for viewing subtitles on the X64 server ? Thanks for help.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 25th February 2010
Ico-man's Avatar
BS.Support
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Location: Slovenia
Posts: 1,433
Rep Power: 10
Ico-man is on a distinguished road
Default

Try changing to new subtitle renderer.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 4th June 2010
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
nemo12 is an unknown quantity at this point
Default

Sutitles content is OK, the same subtitles on the other operation system are displayed OK. Bad is Bsplayer which do not work sucessfuly on X64 operational system.
I have the same divx avi and subtitles on the disk which is shared on my net. I have installed BSP free on the PC with Win7-X32 and the same BSP 2.53 is installed on other PC with Server2008-X64. On the X32 system the BSP display subtitles OK, on the X64 system DO NOT. It is uncompatibility BSP with X64 systems !
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 5th June 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 25
BSPeter is on a distinguished road
Default

Are you using new subtitle engine as suggested by Ico-man?
(rightclick >) Options > Preferences > Subtitles [Subtitle properties]
Then check the box "Use new subtitle parser/renderer"

Also there: is "Draw subtitles to Overlay surface" selected. What if you deselect it (or vice versa)?
What is selected as "Rendering mode" under
(rightclick >) Oprions > Preferences > Video > [Video rendering]?
What version/build of BS.Player are you using?
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 6th June 2010
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
nemo12 is an unknown quantity at this point
Default

Thanks, I don't know what is "new subtitle renderer" as write Ico-man (i was thinking that new subtitle renderer = new provider of subtitles = server of subtitles).

Now, I switch language to English and navigate under your suggestions.
In the Options-Preferences-Subtitles-Subtitles properties tab: I check Use new subtitle parser/renderer now. Now there is checked Use outline font, Use antialiased font, Auto load any subtitles in current directory, Use new subtitle parser/renderer and Enable drawing subtitles under image with EVR renderer. Item Draw subtitles to Overlay surface is deselected.
Options-Preferences-Video-Video rendering tab: Rendering mode is EVR.
BSP version is 2.53 build 1034.
But, subtitles already are not displayed.

I check item Draw subtitles to Overlay surface. But, situation is the same.
After reinstaling in default mode (menu for current user, Save seting in user home) - the situation is the same.
After reinstaling for all users (menu etc for all users, setting in installation folder] - situation is the same.

On the Windows 7 X64 system the BSP display subtitles OK without any setting. Only on Server2008 X64 are subtitles not functional.
All these system uses ATI Radeon HD 2600 PRO and the same hardware (all these systems are on the same multibooted machine).
Reply With Quote
Reply

Tags
displayed, server2008, subtitles, x64

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
italic subtitles displayed incorrectly in 807 dhendriks Bug Reports And Codecs 0 31st March 2004 11:45 AM
subtitles not displayed properly in pan&scan mode jeffry Bug Reports And Codecs 0 28th March 2004 10:55 AM
Testing subtitles, overlays and filters. Wormlord1442 Bug Reports And Codecs 0 5th February 2004 07:07 PM
One character in subtitles is not displayed anymore Snark Bug Reports And Codecs 3 8th April 2003 07:28 AM
Subtitles BSPeter General Talk And Support 0 23rd November 2002 02:16 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19