Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2nd October 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,155
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Talking Bugs in Betas 2.57 [Bug 2nd subs FIXED in 1050 build]

Beta version 2.57.1045 still buggy as this is not fixed:

Subtitles with language suffix doesn't work ?

If I can't select romanian, I won't get romanian subtitles.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd October 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

I've just tried and I can select Romanian as 'Default subtitle language' for subs and they are found on-line (at opensubtitles.org) too!
But I think this concerns a different issue, where the language code is part of the filename. Havn't tested that yet!
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2nd October 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,155
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Haven't tested yet the bug with the country suffix.
But I can't select romanian in subtitle option. It reverts automatically to romany. So, even the subtitle BSPlayer uploaded a minute before from my hard drive ;) wasn't found.
Peter, could you check that after selecting romanian and closing preferences, when reopening you have romany and not romanian ?

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 2nd October 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

rum/ron (indicated as rum in subtitle properties window) still selected (even after exit and restart of BS.Player and irrespective of using old or new subtitle engine).
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 3rd October 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,155
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Weird.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 21st November 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,155
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Talking Bugs in BS.Player 2.57.1047 Pro Beta (201011161215)

Installed latest beta (1047 - 201011161215). Once again, troubles, as I found again ROM as my prefered language. And I am pretty sure last time was set as RUM. I still insist: isn't there a wrong parameter in installer commands ?
Second bug: second subtitle always ON.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 22nd November 2010
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Age: 32
Posts: 5
Rep Power: 0
zarxy is on a distinguished road
Default

I'm using the latest beta too, and the only bug I've notice was with the option "use separate taskbar button for main and video window", the thing is that when it's used and I'm whatching a movie on full screen and I use the windows 7 flip 3D the playing screen of the bs player is freezing and only the sound is playing but when I start holding the tab to move through programs I can see the video screen playing.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 25th November 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,155
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Latest beta, internal rederer overlay, old subtitles engine. Avi files (XviD / MP3 - nothing unusual). Even if secondary subtitle isn't checked....

LE: more than that, if I have 2 different subtitles in the same folder, one (romanian) gets to be primary and the second (english) it's displayed as secondary.
Attached Images
File Type: jpg sec sub off.jpg (77.0 KB, 4 views)
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 26th November 2010
Ico-man's Avatar
BS.Support
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Location: Slovenia
Posts: 1,468
Rep Power: 10
Ico-man is on a distinguished road
Default

Could it be you are using new subtitle renderer?
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 26th November 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

I cannot confirm adicoto's problem of forced secondary subtitles, but maybe something connected to it: http://forum.bsplayer.com/bug-report...html#post43259
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 26th November 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,155
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Same thing using new engine. Photos attached.
If I watch a movie and uncheck secondary subtitles (which seems to be ON by default) and load another movie, primary subtitles dissapear and secondary still there.
Once I've verified and even if the secondary subs weren't checked, they were still present (previous photo).
If I watch a movie with secondary subs unchecked manually, after it ends, when restarting, secondary subs are still prezent.

Windows 7, UAC disabled, Webtech folder un-set readonly in program files and in roaming folders.
Attached Images
File Type: jpg Melinda1.jpg (78.9 KB, 2 views)
File Type: jpg Melinda2.jpg (76.6 KB, 3 views)
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 27th November 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,155
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

This gets really annoing.
1. I open a file. I get primary and secondary subtitles.
2. I uncheck secondary subtiltles. Secondary subtitle dissapear.
3. File ends playing, I load another file.
4. I get primary and secondary subtitles. Now, secondary subtitle is UNCHECKD. To get rid of it, I must first check secondary subtitle to be able to uncheck it.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 29th November 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

I think the problem may perhaps be caused by the option "Remember movie settings". I've done some testing. As long as I hadn't selected this option: no problem. But when used and once "Show subtitles" being selected for secondary subs, this is registered by "Remember settings". However, it apparently doesn't register (for secondary subs) if "Show subtitles" is deselected by the user after that. (Irrespective of old or new subtitle engine being used.)
(Also this most likely concerns an imperfection in new coding which was added following this bug report http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/11589-confirmed-2-language-subtitles-show-fine-but-not-saved-after-closing-bsplayer.html#post42482)
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 29th November 2010
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,155
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

A big for BSPeter. Who would think that remember movie settings will activate secondary subtitle ?
Me...surely not.
But still a
For now....remember movie settings deactivated
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 29th November 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default


Ad fundum!
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 30th November 2010
Ico-man's Avatar
BS.Support
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Location: Slovenia
Posts: 1,468
Rep Power: 10
Ico-man is on a distinguished road
Thumbs up

Confirmed. Great job, we didn't think of .

Fix will be delivered... shortly.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 30th November 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Glad I was able to help. Sometimes I've these odd ideas.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 7th December 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Fixed in version 2.57.1050.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
Reply

Tags
beta, pro, version

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bugs/cosmetical issues re GUI/translation of BS.Player versions 252/253/254 BSPeter Bug Reports And Codecs 19 2nd August 2010 08:15 PM
BS.Player 2.2x bugs re GUI/translation BSPeter Bug Reports And Codecs 1 26th July 2008 10:40 PM
BUGS in BSplayer v2.27.957 (Beta) Tizio Bug Reports And Codecs 1 11th February 2008 04:13 PM
Report Here BUGS in BSplayer v2.27.957 (Beta) Tizio Bug Reports And Codecs 3 1st February 2008 11:29 AM
crashes playing ogm or mkv files aok General Talk And Support 38 28th February 2006 09:58 PM


All times are GMT +1. The time now is 08:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20