Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 29th July 2007
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Rep Power: 0
wscientist is an unknown quantity at this point
Default BUG in Subtitle Editor on BS.Player 2.22

When I try to load .SUB subtitles in Subtitle Editor with no started movie in background the Editor does not display the timings. Its only display 00:00:00.000 at every line.
Another bug in the Editor is that I can't save the the loaded subtitles while a movie is played in background.

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 29th July 2007
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 22
Tizio will become famous soon enough
Default

First bug already reported
Second bug... I don't know, with v2.21 it worked... I've not tested v2.22 yet :roll:
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 30th July 2007
mezon's Avatar
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2007
Location: Slovenia
Posts: 2
Rep Power: 0
mezon is an unknown quantity at this point
Default Subtitle editor - Save option grayed out

BSPlayer 2.22 PRO, subtitle editor.

I am not able to save subtitle when editing existing one, the save option is grayed out. The save option seems to be active only when starting subtitle from the scratch.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 31st July 2007
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default Re: BUG in Subtitle Editor on BS.Player 2.22

Quote:
Originally Posted by wscientist
When I try to load .SUB subtitles in Subtitle Editor with no started movie in background the Editor does not display the timings. Its only display 00:00:00.000 at every line.
Similar as this post. Because text-based .sub-subtitles use framenumbers to decide when to start and stop displaying a subtitle, the number of fps of the source (movie)file must be known, to be able to convert framenumber-data to movietime-data.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 1st August 2007
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Rep Power: 0
wscientist is an unknown quantity at this point
Default Re: BUG in Subtitle Editor on BS.Player 2.22

Quote:
Originally Posted by BSPeter
Similar as this post. Because text-based .sub-subtitles use framenumbers to decide when to start and stop displaying a subtitle, the number of fps of the source (movie)file must be known, to be able to convert framenumber-data to movietime-data.
Yes, I'm agree with you, but in older versions the timings was displayed independently of that a movie is played in background or not.
Reply With Quote
Reply

Tags
222, editor, subtitle

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 06:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20