Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11th December 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default Bugs related chitchat with no new info concerning content

This thread originally was attached to this one: [CONFIRMED] BsPlayer.Pro 1050 - 1051 subtitle position bug + the fix here

However, unfortunately IMHO that thread was becoming increaslingly less to the point and less on-topic by the number of large reply-posts, which didn't contain anything new. So I decided to cut the chitchat from the original posts and put them in an own (new) thread.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 11th December 2010
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Romania
Posts: 207
Rep Power: 11
black_ps is on a distinguished road
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by BSPeter View Post
I'm not 100% sure if this is a bug in the way you describe it.
Perhaps you used "Custom position" once?
When using new subtitle parser/renderer there is a bug in thát option.
It is easy to accidentally click mouse pointer in the centre of the screen then (where the sample text is fixed/frozen).
See this bug-report: http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/11592-bugs-cosmetical-issues-re-gui-translation-bs-player-versions-256-1043-257-1051-a.html#post43364
But there is a bug anyhow!! (So I also linked to this post in my above mentioned bugs-summary).
Ok but there is a problem there.. what about this
Subtitle New Render don't store any other script then Western
1051 It's not finding any subtitle if you start a movie without any subtitle,if you use subtitle check for subtitle it's working..
Don't know from what version you are prompted to download the subtitle even if you use the option download them in background
Another problem,starting movie The.Lost.Future.2010.720p.HDTV.DD5.1.x264-CtrlHD and it's find subtitle From tom and jerry lol ? is this tom and jerry ? NO
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11th December 2010
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Romania
Posts: 207
Rep Power: 11
black_ps is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BSPeter View Post
I'm not 100% sure if this is a bug in the way you describe it.
Perhaps you used "Custom position" once?
When using new subtitle parser/renderer there is a bug in thát option.
It is easy to accidentally click mouse pointer in the centre of the screen then (where the sample text is fixed/frozen).
See this bug-report: http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/11592-bugs-cosmetical-issues-re-gui-translation-bs-player-versions-256-1043-257-1051-a.html#post43364
But there is a bug anyhow!! (So I also linked to this post in my above mentioned bugs-summary).
Zatos has the same problem in http://forum.bsplayer.com/subtitles/...html#post43504 as far as i can see. "
I found out that downloading subs in background is not the only thing that's buggy. I changed the font size for the subtitles which caused them to display at the top of the screen - I think where the OSD is displayed. But I disabled the 'drawing subtitles under evr' thingy and reenabled it and got them back at the bottom."
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11th December 2010
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by black_ps View Post
Ok but there is a problem there.. what about this
Subtitle New Render don't store any other script then Western
1051 It's not finding any subtitle if you start a movie without any subtitle,if you use subtitle check for subtitle it's working..
Don't know from what version you are prompted to download the subtitle even if you use the option download them in background
Another problem,starting movie The.Lost.Future.2010.720p.HDTV.DD5.1.x264-CtrlHD and it's find subtitle From tom and jerry lol ? is this tom and jerry ? NO
Like I already mentioned in my post: "... there is a bug anyhow!!", so I'm not denying that "there is a problem there"!
To the contrary!! And surely not just one!! I've also been reporting them (like i.a. you) and summarizing them.
But please, please, let's not confuse and mix up problems!
IMHO it's better to tackle them one at a time!!
In your post you mention two issues which are different from the problem raised in this thread!
The tom and jerry problem most probably is an issue which needs to be repaired by the subtitle-provider(s).
(Subtitles.com.br supporter & OpenSubtitles.org support)
The non-western font issue is also a different issue, which has been reported in a separate thread (here).
I also listed that thread in my summary here.
I'm afraid that by heaping up problems on one big pile, we're surely not going to speed up their fixing!
Quote:
Originally Posted by black_ps View Post
Zatos has the same problem in http://forum.bsplayer.com/subtitles/11913-changing-subs-font-size-caused-subs-display-top-screen.html#post43504 as far as i can see. "
I found out that downloading subs in background is not the only thing that's buggy. I changed the font size for the subtitles which caused them to display at the top of the screen - I think where the OSD is displayed. But I disabled the 'drawing subtitles under evr' thingy and reenabled it and got them back at the bottom."
Sofar Zatos still didn't reply to the question I asked him/her about how he/she changed font size (so that I can test and try to get the same result). Now, did you have a similar experience by any chance? If so, please report it there. For me it's not clear if it concerns the same problem. It might well be that Zatos (being a human like me I suppose) made an error.
Again: let's try not to mix up things and keep them clean and clear.
IMHO it is better to list bugs one by one and keep them apart; not combine many together unless they unmistakeably may have the same cause.
- - - !! LET'S KEEP THINGS ORGANIZED !! - - - !! LET'S KEEP THINGS ORGANIZED !! - - - !! LET'S KEEP THINGS ORGANIZED !!
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 11th December 2010
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Romania
Posts: 207
Rep Power: 11
black_ps is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BSPeter View Post
Like I already mentioned in my post: "... there is a bug anyhow!!", so I'm not denying that "there is a problem there"!
To the contrary!! And surely not just one!! I've also been reporting them (like i.a. you) and summarizing them.
But please, please, let's not confuse and mix up problems!
IMHO it's better to tackle them one at a time!!
In your post you mention two issues which are different from the problem raised in this thread!
The tom and jerry problem most probably is an issue which needs to be repaired by the subtitle-provider(s).
(Subtitles.com.br supporter & OpenSubtitles.org support)
The non-western font issue is also a different issue, which has been reported in a separate thread (here).
I also listed that thread in my summary here.
I'm afraid that by heaping up problems on one big pile, we're surely not going to speed up their fixing!Sofar Zatos still didn't reply to the question I asked him/her about how he/she changed font size (so that I can test and try to get the same result). Now, did you have a similar experience by any chance? If so, please report it there. For me it's not clear if it concerns the same problem. It might well be that Zatos (being a human like me I suppose) made an error.
Again: let's try not to mix up things and keep them clean and clear.
IMHO it is better to list bugs one by one and keep them apart; not combine many together unless they unmistakeably may have the same cause.
- - - !! LET'S KEEP THINGS ORGANIZED !! - - - !! LET'S KEEP THINGS ORGANIZED !! - - - !! LET'S KEEP THINGS ORGANIZED !!
Don't get me wrong,i did not told somebody to hurry up,i`m waiting and waiting..
Reply With Quote
Reply

Tags
chitchat, content, info, related

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Q about media files & file info (not related to BSPlayer Poogie Answered And Solved Questions 5 11th August 2008 10:14 PM
BUGS in BSplayer v2.27.957 (Beta) Tizio Bug Reports And Codecs 1 11th February 2008 04:13 PM
BUGS in BSplayer v2.12.941 (Normal/Pro) Tizio Bug Reports And Codecs 0 5th October 2006 06:43 PM


All times are GMT +1. The time now is 04:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20