Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 1st September 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2011
Age: 37
Posts: 9
Rep Power: 0
Anarin is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
Just a thougth. Do you both have Windows 7 64 bit version ?
32 bit windows 7 enterprise

p.s. i tryed to download k-lite mega codec pack but still same
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 1st September 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2011
Age: 37
Posts: 9
Rep Power: 0
Anarin is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
My last ideea. Make a screenshot of processes runing in task manager before starting the movie and after BSPlayer stops displaying video. Compare them and see if there is a new process runing at that moment. No other ideeas.
no new processes :(
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 1st September 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2011
Age: 26
Posts: 3
Rep Power: 0
ToXeN is on a distinguished road
Default

Yes, I use Windows 7 64bit Enterprise!
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 25th September 2011
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 49
Posts: 5,122
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

Also seems to be related

Weird issue on Asus EEE PC

Horrible movie/player/windows lags when watching movie over 20 min??
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 25th September 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Age: 28
Posts: 6
Rep Power: 0
Loldawg is on a distinguished road
Default

Just to add more info to this thread, this only happens when I use BS on Asus EEE. I host the files via wlan and when I play the same files on my desktop pc, they work perfect. When I play them on my cellphone, same.

Desktop is tripple core amd, 4 gigs of ram, radeon 6850 hd graphics.
This Asus EEE has integrated graphics I think, 1gig of ram and intel atom.

Desk runs Windows 7 ultimate x64
Asus runs Windows 7 starter (I'm guessing x86)
Both have drivers up to date, and codecs installed with bs player, and thats it no settings tweaking no nothing. This laptop windows install is fresh, it has about 3-4 programs on it so you can exclude an external application influence.

Thanks
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old 25th September 2011
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 49
Posts: 5,122
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

Thank you for details. Maybe they will help finding a solution to this problem.
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 26th September 2011
Ico-man's Avatar
BS.Support
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Location: Slovenia
Posts: 1,432
Rep Power: 10
Ico-man is on a distinguished road
Default

We will check this issue.
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 27th September 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Age: 30
Posts: 8
Rep Power: 0
1337inside is on a distinguished road
Default

loldawg, i got same problem, and we have same video card, i think it's related to HD 6850, when i had other graphic card i didn't have any problems

Also i tho it might be related to something in CCC settings for video i will try to disable few items and see to watch movie then i post back
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 27th September 2011
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 49
Posts: 5,122
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

Thank you. Will be waiting for your details too.
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 27th September 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Age: 30
Posts: 8
Rep Power: 0
1337inside is on a distinguished road
Default

Ok, i wanted to make sure so i watched over two movies, i didn't disable anything in Catalyst Control Center, i tried once more with quartz.dll and i rebooted my pc and now movies play normal, don't know why first time when i did re-register quartz.dll didn't work, now it does

i used this to re-register it

%windir%\system32\regsvr32 %windir%\system32\quartz.dll

I will try to see some more movies these days to check if everything is still fine
Reply With Quote
  #31 (permalink)  
Old 1st October 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Oct 2011
Age: 33
Posts: 3
Rep Power: 0
peter_win7 is on a distinguished road
Unhappy disapointed :(

I have got the same problem on my Toshiba Satellite A200, 2000 MHz - T2450 processor, 2 GB DDR2-677, Intel 945 Express Chipset Family graphics and using Windows 7 Ultimate, 32bit edition. Everything is updated, I use codecs only installed by BSplayer. My current BSplayer version is 2.58 build 1058, 08. 9. 2011. But I am struggling with this problem over a year with previous versions of BSplayer.

It appears after watching approximately 40-70 minutes of video (any kind - avi, mkv, mpg; and any quality - 480p, 720p).

When this problem happens I am hardly able to open my task manager, BSPlayer is using almost 100 % of it. Sometimes the icon on the taskbar is broken into two.

When trying other players, everything went fine, but I like the BSplayer interface and features and I don´t want to use other players.

Every time a new version is released I try it, but it is not fixed yet :(

Last edited by peter_win7; 1st October 2011 at 10:20 AM.
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old 1st October 2011
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 25
BSPeter is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by peter_win7 View Post
....Sometimes the icon on the taskbar is broken into two....
Just to be sure: the icons indeed concern the BS.Player-icon (as opposed to e.g. FFdshow's icons)
like temporarily shown during a BS.Player notification when (rightclick >) Options > Preferences > General [General settings] ....
.... "[v] Enable taskbar status area notifications" is selected ??
and not caused by selection of ....
.... "[v] Use separate taskbar button for main and video window (restart required)" ??
and/or
.... "[v] Allow multiple instances" ??
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old 1st October 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Oct 2011
Age: 33
Posts: 3
Rep Power: 0
peter_win7 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BSPeter View Post
Just to be sure: the icons indeed concern the BS.Player-icon (as opposed to e.g. FFdshow's icons)
like temporarily shown during a BS.Player notification when (rightclick >) Options > Preferences > General [General settings] ....
.... "[v] Enable taskbar status area notifications" is selected ??
and not caused by selection of ....
.... "[v] Use separate taskbar button for main and video window (restart required)" ??
and/or
.... "[v] Allow multiple instances" ??
I mean icon that is in taskbar when movie is playing (not in the corner, where ffdshow is displayed). Sometimes it brakes into two, sometimes in one and a half It is literally "broken"

Enable status area notifications is selected, but I don´t see the point, because it happens in time, when there should be no notifications (in the middle of the movie...); but I can try it...

I don´t use separate taskbar button for main and video window.

I didn´t allow multiple instances.

I am sure that this is the same problem discussed in this topic.
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old 1st October 2011
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 25
BSPeter is on a distinguished road
Default

Thx!
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old 2nd October 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Oct 2011
Age: 33
Posts: 3
Rep Power: 0
peter_win7 is on a distinguished road
Default

I´ve disabled
.... "[v] Enable taskbar status area notifications" is selected ??
but it didin´t work :(

Last edited by peter_win7; 2nd October 2011 at 09:46 AM.
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old 2nd October 2011
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 49
Posts: 5,122
Rep Power: 25
adicoto is on a distinguished road
Default

I still believe the solution lies somwhere in window's settings (or PC's / laptops) as I don't have such a problem on my laptop nor on any of many PC's I have installed BSPlayer. Many of them runing Windows7 and all using internal renderer, old subtile renderer, enable Aero when closing BSPlayer, without ffdshow (codecs installed independently).
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old 8th October 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Age: 30
Posts: 8
Rep Power: 0
1337inside is on a distinguished road
Default

Hi guys, just to get back to you after few days, my problem that was same as this guy's in post is solved now, i really don't know how, i did a windows reinstall in mean time and there is new drivers for HD Radeon 6850, i also re-registered quartz.dll and everything works smoothly, i have no problems at all now

I have codecs installed only from BS Player when i installed player, nothing else
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old 10th October 2011
Ico-man's Avatar
BS.Support
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Location: Slovenia
Posts: 1,432
Rep Power: 10
Ico-man is on a distinguished road
Default

We cannot reproduce this at all. Can you send us your settings file (bsplayer.xml)?
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old 11th October 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Age: 30
Posts: 8
Rep Power: 0
1337inside is on a distinguished road
Default

Mine or...?
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old 11th October 2011
Ico-man's Avatar
BS.Support
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Location: Slovenia
Posts: 1,432
Rep Power: 10
Ico-man is on a distinguished road
Default

Yes. :)
Reply With Quote
Reply

Tags
abaut, crash

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crash at the end of the video under Vista dcsteph1538 Bug Reports And Codecs 4 11th November 2008 11:57 AM
crash on loading mpg files (Free build 1.22 (b817)) rgann General Talk And Support 3 17th April 2005 10:19 PM
1.00.810: Crash playing ogm-files the_doctor Bug Reports And Codecs 0 6th September 2004 08:42 PM
crash with play list lemoineo Bug Reports And Codecs 0 3rd December 2002 07:37 PM
Weird crash 0.85.490 LOC Bug Reports And Codecs 0 4th August 2002 06:04 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19